Julfest på Högloftet

Bild
Var iväg med bilen till Norrglas för att få en prognos när det gällde stenskottet. Svaret blev positivt och de kunde fixa det medan jag var borta och spelade badminton med Stefan. (Ni ser plåstret på rutan här ovan). Så han fick helt enkelt plocka upp mig på glasfirman och sedan åkte vi till Spånga. Där han plockade ned mig.

Det blev alltså en sorgelig historia i dag. Jag vann visserligen första set efter hyfsat spel – men inte bra. I andra set föll jag rakt igenom alla skyddsnät som fanns och fick däng med en hel massa mot inget alls. En mycket tråkig historia. Dock repade jag mig och spelade bättre i tredje, gick fram till 12-4 och allt såg ljust ut. Men sedan gick proppen ur igen. Elva tappade bollar och stryk med 15-12. Nog om det.

Sedan bar det iväg till det stora julbordet på Högloftet på Skansen, ett julbord som mitt förlag bjuder på. 180 pers blev vi visst och det var trevligt och gott precis som vanligt. Tillbringade största delen av kvällen med att diskutera Palmemord och annat outrett med Gunnar Wall som skrivit bok om just det, men också om mycket annat. Fick också tillfälle att skaka hand med tecknaren Hans Arnold vars detaljrika illustrationer, inte sällan med diverse monster, har berikat åtskilla böcker och artiklar under åren.

Hans börjar bli till åren och han verkade ganska skröplig men var trevlig att få byta några ord med.

Bilden nedan tog våra bordsdamer och föreställer undertecknad och Gunnar Wall. Det är med tvekan jag publicerar den eftersom den är av så himla kass kvalitet. Men så såg vi ut vid 21-tiden. Nu är jag hemma sedan ett par timmar, en hemresa som var trevlig eftersom jag hade sällskap med tecknaren och serieredaktöen Björn Ihrstedt som bland annat gjorde Lilla Fridolf-omslagen i en herrans massa år. Vi pratade serier och fick tiden på bussen och pendeln att gå.

Undertecknad och Gunnar Wall.
Bild

Loading