Anneli fyller år!

Blev väckt av tryckeriet som undrade om jag kunde komma och kontrollera tryckkorrekturet av UFO-Aktuellt så det var bara att åka till Sundbyberg och göra det. Några småfel som de lovade fixa innan tidningen går i tryck. Leverans på fredag och i början på nästa vecka plockas den i kuvert och skickas ut till prenumeranterna.

Har också investerat i en ny router för att klara det nya bredbandet och givetvis fick jag sitta i supportkö för att få den att funka. 50 minuter närmare bestämt innan jag blev bortkopplad och fick börja om. Men nästa gång tog det bara en halvtimma… Kan bara varna alla som tänker ringa till Zyxel som är firman som påstår sig ha supporten på modemen och routrarna för Telia. Riktigt kass service när det gäller personalbemanningen. Dessutom har de mage att säga att ”det ringer många just nu” när de istället borde säga ”vi har alldeles för få anställda eftersom det är dyrt så även om det bara ringer några stycken så får ni vänta hur länge som helst”.

Jag var nummer fem i kön. Det tog 50 minuter… ”Det är många som ringer…”

(Nu löste sig bara en del av mina problem. Min dator funkar bra gentemot nätet och vi lyckades få igång Markus. Men Niklas dator funkar inte. Till hans förgrymmelse.)

Annars firade vi Anneli som fyller år i dag. Hon fick en hel del trevliga paket och många ringde och grattade. Tror att hon var nöjd med sin födelsedag. Käkade lax på verandan men annars blev firandet inte särskilt omfattande.

I dag digitaliserade jag mitt första ljudkassettband. Var inne på Macoteket i Sumpan och köpte sladd och medföljande program och sedan var det bara att rulla igång. Så nu finns UFO-Sveriges ”Närkontakt med UFO”, med mina intervjuer med Nils-Tomas Labba, Betty Hill, Gösta Carlsson och Whitley Strieber också sparade i min dator. Ska fortsätta att konvertera en del annat material också vid tillfälle men det tar ju sin lilla tid. Ett band går ju inte att skynda på.

En trappa ned så rev barnen det jättelika, närmast permanenta, legobygget som stått där i ett antal år. Alla legobitarna hävdes i badkaret och spolades rena från ansamlat damm. Nu ligger de på tork nere i källaren. Vad som sedan ska hända är förborgat.

Pratade med Ante Jonsson en stund i dag sedan det ringt en UFO-Aktuelltläsare och ville komma i kontakt med honom. Han hade haft en bra sommar så här långt även om familjens två collier hade dött. En blev sjuk och en dog av ålderdom. Men istället har de skaffat en ny valp som precis har lärt sig gå i koppel.

Nej, nu ska jag i säng. I morgon ska jag åka söderut för att intervjua en gammal ufolog. Dessutom blir det en tur till AFU.

Loading