Utemöblerna plockas fram

Anneli spolar rent verandan.

I dag sken solen som om det vore vår på riktigt och även om vinden var lite kylig blev det 14 grader i luften som bäst. Så jag och Anneli plockade fram utemöblerna från garaget, spolade rent verandan och sedan började Anneli stryka möblerna med kinesiska träolja.

Bra blir det och till nästa helg då vi ska äta råbiff kanske vi kan sitta ute om vädergudarna fortsätter att vara oss nådiga. Men, men det finns tecken på att det kan bli en del bakslag.

Bordet stryks med olja.

Jag har fortsatt jobba med boken och ringt några samtal till personer som var med i den tidigare upplagan. Viktigt att stämma av så att jag vet att det de sa då håller även nu.

Tog också ett tag och plockade isär min äldre Mac och dammsög och sprutade tryckluft för att få bort damm. Och det fanns en del. Viktigt att hålla efter sina stationära burkar så att de håller längre och den här Macen har jag haft i rätt många år nu. Att jag över huvud taget har kvar den beror dels på att den funkar klanderfritt men också för att jag har en del äldre program som inte går att köra på mina nyare datorer.

Nu återstår det bara ett dygn av min insamling till AFU, en insamling jag gör i samband med min födelsedag. Och bidragen fortsatte att komma in och trots att jag inte har höjt målet utan låtit det ligga kvar på 9.000 var det samlade beloppet under kvällen uppe i 15.000 efter en stor donation från ufokollegan Jan Aldrich i USA. En ufolog som jag har mycket stor respekt för vilket gör att donationen känns ännu bättre.

Markus har varit på banan och jobbat hela dagen och tog bilen tidigt i morse.

För mig väntade det också jobb resten av dagen, men inomhus. Vilket är helt okej det också. I dag var det ett blandat tema när det gällde ämnen som skulle bevakas. För att vara en söndag var det en – vanlig söndag!

Framåt kvällen intervjuades USA:s tidigare försvarsminister (under Obama) Chuck Hagel om de filmer av okända föremål som Pentagon bekräftat är äkta. Intervjun var inte särskilt klargörande och Hagel sa det man kunde vänta:

”Jag vill se mer än bilderna, fler uppgifter om utredningarna bakom dem.”

Och: ”Har man bilder på konstiga företeelser måste man ta tag i det. Kolla om det är något verkligt.”

Så sant.

Gick till Wang Sushi och köpte en 17-bitars som kvällsmat och fick sällskap av Lotten och Monica när jag tog min rast. Sedan rullade kvällen på med till och med en Trumpnyhet. Inte ofta jag får möjlighet att skriva om Trumpen längre.

Hem vid 01.

 86 total views,  1 views today