Bilen lagad och jobb med nya boken

Fixad och fin.

I förmiddags tog jag och Markus hyrbilen till plåtverkstaden och hämtade vår fint fixade skrapskadade bil (ovan) och körde sedan vidare till Hertz för att lämna hyrbilen tre dagar i förtid. Bra att det gick så fort.

Hemma igen jobbade jag med att fortsätta bygga upp en ny sajt som hör ihop med min kommande bok om ”Pollenkungens” ufoobservation. Den tar sig så sakteliga och jag har börjat marknadsföra den så smått.

Pratade också med bokhandeln i Ängelholm och kunde berätta att boken nu är på tryckeriet och vad den kommer att kosta för återförsäljare att köpa in. Som det nu ser ut kommer de första hundra exemplaren att gå snabbt att sälja.

Jag och Markus gjorde en liten insats i trädgården också. Jag har länge irriterat mig på en buske som börjat växa upp i häcken mot gatan och nu skulle den bort, så med förenade krafter fixade vi den saken.

Det finns mer att göra i trädgården och jag vet att Anneli har planer på att träden ska klippas nu till helgen.

Under dagen hade jag också ett samtal med en man som arbetar med ett större projekt där jag är inblandad, även om det rör sig om en perifer inblandning. Projektet kommer att ge UFO-Sverige en hel del draghjälp och det var roligt att få höra hur det har tagit ett stort steg framåt.

Jag hoppas att kunna berätta mer om detta inom en inte alltför avlägsen framtid men just nu går det inte. Det skulle störa planeringen. Men har jag kunnat tiga om detta i rätt många månader nu så ska det nog gå ett tag till.

Björn var tillbaka på jobbet efter att ha haft covid och det känns bra. Han fick aldrig någon svår sjukdom och märkte bara en viss trötthet. Och så hade vi Marit bredvid oss i kväll eftersom hon ska hoppa in under maj och senare i sommar.

Trots den relativt lugna arbetskvällen hann jag inte gå med ned och hämta mat på Lilla Asien, det fick Björn göra själv, men vi åt i alla fall tillsammans nere i entrén när han kom tillbaka.

Jobbkvällen bestod av rätt mycket covid som vanligt.

Hem efter 01 och i säng hyfsat snabbt efter att ha tagit ned tvätt och startat en ny maskin.

 145 total views,  1 views today