Nanna och Bert på besök

Nanna och Bert på middag.

Eftersom Stefan fortfarande inte är fullt återställd så drog jag och Markus till Komethallen för att spela badminton även den här veckan. Som tur var så var det inte lika varmt som sist men matchen tjänade inte så mycket på det, tyvärr. För vi spelade lite halvknackigt båda två men höll i alla fall en jämn standard så det blev 2–2 även den här gången.

Men vår lilla utflykt innehöll också en lång handlalista som vi plockade ihop på Ica Maxi i Barkarby. I köttdisken hittade vi en fin svensk entrecôte som vi inhandlade sex stora skivor av. Vi köpte också en flaska vin för i kväll som är vår bröllopsdag och för att fira den hade vi Nanna och Bert på besök som ni kan se på bilden ovan.

Jag och Markus var också inne på Twilfit och köpte ett presentkort som Anneli ska få när hon fyller år i morgon och faktum är att hon fick både present och ”skönsång” några minuter efter midnatt när hon precis hade hunnit somna och våra gäster tagit sig hemåt.

Under dagen läste jag ut Isabelle Törnqvist sista del i Enigmatrilogin, ”Draken”, och skrev ett lektörsomdöme för Bibliotekstjänst som jag sedan skickade in via min inloggning på BTJ:s webbplats. Jag tycker att de tre böckerna har hållit hög klass rakt igenom även om det finns en del mindre skönhetsfläckar. Isabelle Törnqvist är värd en stor läsekrets.

Vi har också haft en del kontakt med Niklas i Tokyo via Messenger och han nu fått sin första hela natt där. Tror nog att han behövde den eftersom det inte blev så mycket sova på flyget, det brukar ju inte bli det för mig heller när jag flyger långt.

Dagen blev bra på alla vis och innan våra gäster åkte tittade vi på några klipp på svenska och utländska mentalister på datorn och det är bara att konstatera att det är grymt bra underhållning. För alla oss som intresserar oss för paranormala fenomen är en bra mentalist alltid något att besinna sig över, något som tar ner även de mest fantastiska ”fenomenen” på jorden.

Vår koltrast har intagit sin favoritsångplats.

Ufomässigt fick vi i dag beskedet att outer Limits magazine skjuter fram sin konferens som redan skjutits upp från 2020 till i år ytterligare. De brittiska restriktionerna gör det i det närmaste omöjligt för utländska gäster att besöka den så redaktionen för OLM skriver nu att 2020-konferensen kommer att genomföras i maj 2022 istället.

Fick förresten cd-versionen av ”Zappa ’88: The last U.S. show” (#119) i dag och då hade jag redan fått vinylutgåvan med fyra skivor för ett par veckor sedan. Givetvis genom den återförsäljare i England som jag alltid köper Zappa från. Mycket på plattan är aldrig tidigare utgivit och det ska bli riktigt kul att lyssna på den. Zappa gick ur tiden alldeles för tidigt.

Vid 0.30 hade jag tänkt att gå och lägga mig men kom på att jag skulle köra ut soptunnorna eftersom det är tömning i morgon. Då upptäckte jag att det var fina nattlysande moln på himlen så jag var tvungen att hämta kameran.

Natlysande moln 00.45 natten mot torsdagen.

 122 total views,  1 views today