Innebandystart

belemiss01

Var på höstpremiär i innebandyn och såg Niklas Bele förlora med 2-6 mot Kungsängen. Men kul att grabbarna är igång i alla fall. Bilden ovan är symptomatisk för matchen. Alldeles för dåligt anfallsspel och missade chanser.

Har också läst vidare i min nya Bibliotekstjänstbok, Raymond Feists ”Den mörkaste av världar” som efter det att jag har passerat hälften är riktigt bra och spännande. Också denna är en del i en längre fantasyserie. Verkar inte som om den genrens författare kan skriva mindre än tio böcker innan de är nöjda.

Kan rekommendera en intressant artikel om area 51 som jag missade i somras eftersom jag var ledig. Det är Los Angeles Times som har intervjuat några tidigare anställda på Area 51. Det är intressant läsning så tillvida att man inser hur hemligt allting var och fortfarande är. Att A-12-planet skulle ha stått för en rad uforapporter från piloter på trafikflygplan är inte alltid så lätt att förstå. Men visst, i vissa vinklar måste det ha sett väldigt märkligt ut för dessa piloter när de kanske bara fick en mycket snabb titt på det snabba planet (tre gånger ljudhastigheten).

Det mest intressant är kanske trots allt att flera gamlingar – över 80 – nu träder fram och berättar om vad som utspelade sig inom Area 51, även om det rör sig om projekt som numera är avhemligade. Faktum är att det är första gången som det händer. Men viljan att inte ta alla hemligheter med sig i graven utan att fylla på historieböckerna verkar ju finnas där. Så kanske kan vi hoppas på att flera följer deras exempel.

Loading