Hos Johan

Var och hälsade på Johan från Rymdstyrelsen som ligger på Karolinska efter att ha plockat bort en tumör stor som ett rejält hönsägg ur huvudet. Han var på gott humör men lite medtagen fortfarande. Jag satt på en stol medan han låg i sängen och vi pratade någon timma. På måndag börjar rehabiliteringen men han har inte en susning om när han kan börja jobba igen.

Johans främsta uppgift de senaste veckorna, fram till operationen i förra veckan, har varit att ordna med aktiviteter kring Christer Fuglesangs rymdfärd. Johan är navet när det gäller allt som ska fixas för pressen när det gäller vår svenske astronaut och det är förståeligt att han inte var så glad att hamna på operationsbordet bara dagar innan rymdfärjan landade igen.

Men nu är det viktigare att bli frisk.

Har fått en hel del gjort i dag tack vare Niklas som väckte mig med ett ryck i morse sedan han försovit sig till skolan. Så det var bara att kasta oss iväg i bilen och sedan var dagen igång. Ringde och beställde tid för återbesök på S:t Erik för att kolla hur det har gått med mina ögon efter den svåra infektionen i början av året. Egentligen skulle de ha kallat mig men det gjorde de ju inte. Ringde dessutom för två veckor sedan och då skulle de ringa tillbaka och ge mig en tid. Icke. Sjukvården kan vara riktigt bra och riktigt dålig.

Har bland annat suttit en stund och plockat med bilder från Australien eftersom det blir visning för våra föräldrar i helgen då vi drar till Mariestad. Ägnade också tre timmar åt att förbereda en stor mängd brittiskt material som jag ska ta med ned till Karl-Arne Blom i Tived som ska ägna lediga stunder i vinter åt att skanna det åt AFU. Det är ett viktigt jobb eftersom vi på det viset kan göra det tillgängligt för andra och därmed också visa på AFU:s öppenhet. det kan i förlängningen ge oss fler donationer.

I kväll har jag och Anneli placerat oss i soffan och tittade på ”The Wrestler” som var en gripande historia. Grabbarna satt framför sina datorer och pratade med kompisar samtidigt som de spelade WoW. Och inte kunde vi komma i säng heller, klockan hann bli 01.

Loading