Föredragsjobb och poddinspelning

På plats på väggen i arbetsrummet.

Ägnade en stor del av förmiddagen åt att ordna sådant som jag inte hunnit de senaste dagarna, bland annat skrev jag en räkning för ett av mina föredrag och så en annan efter att jag sålt en bild till Hemmets Journal; den pengen gick till AFU.

Har också jobbat på med ett föredrag som jag ska hålla i Gamla Stan i Stockholm i morgon och det är rätt mycket jobb med det eftersom jag har pratat för den gruppen så många gånger. Då gäller det att förnya sig.

Jag skrev också om en liten artikel på sidan 2 i nästa nummer av UFO-Aktuellt då jag ville ha med lite om gårdagens Crazy Pictures-arrangemang. Pratade en stund med en kontakt på Crazys pr-byrå som hörde av sig och berömde vårt deltagande i eventet men vi pratade också om hur han skulle kunna försöka hjälpa AFU att sondera terrängen efter en ny lokal.

Stack emellan med att tvätta och hänga och satte mig en stund med några frimärken som jag fått av Carl-Anton. Och så bytte jag ut ”Return of the jedi”-affischen mot ”UFO Sweden” i arbetsrummet. Ni kan se den här ovan, granne med en Tintinaffisch.

Ringde till Mikael i Lund som lovat att köra till Landskrona och hämta lite böcker och annat till AFU. Damens om bor där hade hört av sig igen så nu påminde jag Mikael och han sticker dit redan på lördag.

Har också hunnit titta på delar av några matcher i VM. Och även i dag blev det en del överraskningar. Tur i alla fall att Argentina gick vidare efter vinst mot Polen eftersom jag tippat dem som världsmästare. Och medan jag och Anneli åt kvällsmat tittade vi på ett avsnitt ”Downton Abbey”, det går långsamt framåt för oss när det gäller serien.

Jag och Erick.

Sist i kväll, vid 23-tiden, väntade en poddintervju där Erick Szilagyi, som gör uNcomfortable podcast, pratade med mig om ufo och lite av varje. Vi pratade i 90 minuter men dryga timmen som han spelade in. Erick var en trevlig man som gärna berättade om egna funderingar också. Bland annat berättade han om ett par egna upplevelser. När detta skrivs vet jag inte när podden kommer att sändas.

I säng efter 01 efter att ha tackat Stefan Svensson för ännu en bild från den tid som begav sig. Tagen på Drottninggatan i Mariestad 1983.

På väg på jobb ser det ut som.

Loading