Badminton och hemmajobb

Frimärkena längst ned till vänster är nya i samlingen.

I dag var all snö borta igen precis som man kunde misstänka så när jag åkte till badmintonen sken faktiskt solen. Det var ett tag sedan vi spelade eftersom våra scheman inte har synkat särskilt bra så det var skönt att vara på banan igen.

Som så ofta en match som svängde hit och dit och där jag borde ha vunnit första set. Men med Stefan vet man aldrig så det slutade med 13–15 i baken för mig. Nu lyckades jag vinna andra med 15–10 och avgörande med hela 15–6 men så ojämnt var det aldrig. Vi var båda lite sega efter uppehållet, det märktes.

Hemma hade det kommit lite post bland annat några Jules Verne-frimärken som jag köpt på Tradera och ni kan se dem längst till vänster på bilden ovan. Jag samlar ju rymden, science fiction och ufo givetvis.

Och ni som läste artikeln om den finländske ufologen Björn Borg som jag tipsade om härom dagen kan nu lyssna på ett långt radioinslag med honom. Lyssna gärna här.

Och de fina omdömena om ”UFO Sweden” fortsätter att ramla in. Som det här som ni kan se här nedan.

Det är ingen tvekan om att de som sett den gillar den och det är roligt. Och jag hoppas att fler går på den. Många biografer visar den fortfarande och jag väntar fortfarande på att någon missnöjd ska höra av sig. Ett verkligt fint hantverk av Crazy Pictures!

Och om ni har missat det så ligger min. och Tobias podd om den senaste USP-rapporten från USA ute på ufo.se under UFO-Sveriges Radio. Lyssna så får ni veta en del som ni inte tidigare visste.

Själv har jag börjat jobba på en presentation som jag ska hålla i Norrköping på måndag. Har dragit upp en ram, letat bilder och information och lagt in i ett Keynotedokument. Det är mycket jag vill berätta men det gäller att inte bli för långrandig. Kommer att jobba vidare med detta i morgon.

När det blev kvällsmat lagade jag och Anneli en köttgryta (kalops) tillsammans som smakade riktigt bra. Och efter att vi ätit satte vi oss och såg på ”Downton Abbey” och sedan handbollen där Sverige vann klart över Ungern i VM.

Efter att ha jobbat vidare vid datorn en timma så blev det läsning i sängen igen. Precis som i går.

Loading