Frimärksbeställning

Upp 04.33 och så iväg till jobbet med lite morgonbestyr där emellan. När jag kom fram satt redan vännen Ossi parkerad framför datorn trots att klockan då knappt hunnit bli 05.30. men faktum är att det är under de tidiga morgontimmarna som man få mest gjort. Det är tyst och lugnt och lätt att skriva. Det tyckte jag inte för 30 år sedan!

Egentligen hände det inte så mycket under dagen men det blev fyra-fem artiklar i alla fall. Lunchen blev bra då jag gick iväg till La Barca och hämtade hem tre entrecöte till mig, Fredrik och Mårten. Blodigt till Mårten och undertecknad.

I dag har jag börjat beta av en del telefonsamtal som väntar på att ringas. Hade ett långt samtal med Patrik i Uppsala som mejlade mig för några veckor sedan och sa att han ville bli en aktiv medlem i UFO-Sverige. Sådana personer ska man vara rädd om och efter vårt samtal tror jag mycket på den här intresserade 29-åringen.

Anneli hade lagat kyckling i ugnen vilken jag sköljde ned med en Hibernation Ale som visade sig vara en en trevlig julölsbekantskap. Kan rekommenderas.

Ett nytt år betyder också att jag måste byta ut en massa ärmar. Nya för korrespondens, klipp och räkningar ska fram och de gamla arkiveras. Ny anteckningsbok som jag för över de dagliga kontakterna, telefonsamtal och möten, ska börja fyllas i. Egentligen skulle jag behöva byta ut adressboken också men jag drar mig för att skriva in alla namn och adresser i en ny. Ett några timmar långt arbete som jag inte ser fram emot. Men har den hållit i tio år så ska den väl hålla några år till.

Var ute på nätet och beställde två album plus albumblad till mina rymdfrimärken också. Det är på tiden att det blir ordning på den. Har ingen enorm samling men en hyfsad som vore kul att få lite struktur på. Nu sitter de bara huller om buller och många ligger helt sonika i kuvert. Egentligen har jag samlat frimärken sedan jag var liten och med tiden har rymdfrimärkena kommit att bli en egen liten samling i samlingen. Förra året fick jag dessutom Ole Jonnys rymdisar och det var väl den gåvan som gjorde läget riktigt akut.

Har också börjat förbereda årets resa till Storbritannien med några mejl. I februari ringer jag runt och ser till så att alla som vi ska träffa också är på plats när vi kommer.

Loading