Blogg 1600

spacestamps10

Inget jubileum direkt men jag kan väl i alla fall konstatera att detta är blogg 1.600 vilket väl är hyfsat många. Att jag över huvud taget noterar detta beror på att dagen i övrigt inte varit så händelserik. Upp 04.33 igen vilket väl inte var så kul eftersom jag hade en kort natt.

På jobbet skrev jag mest om ond bråd död men också en kort blogg om en hotande stjärnsmäll som Aftonbladet hetsade upp sig över. Nu ska den aktuella stjärnan explodera först om tio miljoner år (vilket framgick allra sist i Bladets artikel) men då kommer den troligen att utplåna allt liv på jorden. Om det nu mot förmodan finns något sådant kvar om så många miljoner år. Jag tillåter mig att tvivla på det.

Mitt på dagen ringde P4 Extra och ville ha med mig nu på måndag. Ämne: Den aktuella stjärnan förstås! Som vanligt hade de läst Aftonbladets braskande rubriker på nätet och kommit på at detta nog kan intressera lyssnarna. Och så får jag komma och ge en mer nyanserad bild.

Fick sällskap med Ossi på väg till tunnelbanan (då hade vi hunnit äta lunch på La Barca tidigare) vilket var trevligt eftersom Ossi snart drar till Thailand och sedan på föräldraledighet som varar fram till den 1 september. Jag kommer att sakna att ha honom intill mig när jag jobbar dag. Skärpt och kunnig och alltid omdömesgill.

Hemma har jag parkerat mig i tevesoffan med familjen ett par timmar. Jag med några hundra rymdfrimärken och ett par nyinköpta album att peta in dem i. Hur ett färdigt blad kan se ut syns på bilden här ovan. Kvällen kommer att avslutas med Morden i Midsomer. Lagom jobbigt för skallen…

Loading