Skriver manus och kör blomma

Nyinköpt från Tradera.

I dag kom brevbäraren med ett par mindre paket från Tradera, saker med ufoanknytning som jag köpt in till arkivet. Som ni ser här ovan så var det en dvd-film med titeln ”UFO” från 2012 (som ett år senare gavs ut under ny titel, ”Alien uprising”) och så en singel från bandet Chrome där ena sidans spår har titeln ”Fly on UFO” från 1979.

Jag fick båda billigt och som så ofta blev portot dyrare än själva föremålen.

På tal om porto så har mejlen från de som vill köpa min nya bok ”UFO – Närkontakterna som skakat världen” nu passerat 270. Det trillar in nya varje dag. Är ni intresserade så mejla mig på clas.svahn[at] gmail.com. Den kommer att kosta 228 kronor med porto men bara under en begränsad tid.

Jag har också varit i kontakt med en mässarrangör som ska ordna en större mässa i Solna och tackat ja till att hålla ett kortare föredrag där. Då kommer jag också att få möjlighet att sälja böcker, både nya och äldre.

Numera hos Niklas.

Under dagen har jag och Anneli varit ute en sväng och passade då på att köra till Niklas lägenhet i Solna för att lämna en blomma och lite annat. När vi ändå var där tog vi med oss lite större skräp som wellpapp som det är lättare för oss att köra till återvinningen än för honom. Senare på kvällen när vi satt och åt Alla hjärtans dagsmiddag med färska tulpaner och levande ljus ringde vi Niklas och pratade lite. Han hade jobbat med den utrikespolitiska debatten på riksdagen hela dagen. Anneli hann också prata med Markus och gav lite goda råd i receptväg.

Under kvällen tog vi en paus och tittade på den senaste ”Avatar”-filmen som visade sig vara så himla lång att vi bröt efter halva. Nu får vi se klart den en annan dag.

Satte mig istället och jobbade med ett manus till en kommande UFO-Sverigepodd som jag och Tobias ska spela in på fredag. Dessutom fick han en sista bild så att han i morgon kan beställa ett gäng rollupper till en kommande utställning som vi gör tillsammans med en kommun.

Under dagen har jag också spelat in en film på lite drygt sex minuter på engelska som ska användas av Rune och de övriga som söker efter föremålet i Djupsjøen utanför Røros i Norge. Det är ett mycket ambitiöst projekt där jag själv är inblandad lite i periferin. Jag var ju där strax före sommar 2023 då expeditionens första fas inleddes, något ni kommer att kunna läsa om i nya boken.

Nu gick jag ner i biblioteket och med kameran i höger hand pratade in lite ufohistorik som Rune ville ha för att stoppa in i en större produktion. Ett efterhängset munsår gör väl att jag inte är till min fördel men det är ju pratat som räknas.

Har också hjälpt en reporter som ska göra reportage om en sekt. Hon fick kopior av mina klipp om sekten och dem kommer hon säkert att ha nytta av. Har också pratat länge med en man som vill hjälpa AFU ekonomiskt och vi fortsätter våra samtal på fredag för att försöka ses nästa vecka.

Under kvällen ringde Mats och berättade att hans syster Anna-Nita somnat in strax efter klockan 17 i dag. Så sorgligt. Anna-Nita var en genomsnäll och alltid trevlig person som vi ofta hejade på när vi skulle besöka Mats, eftersom de bodde i samma trappuppgång. Men hon fick svåra problem med sin hälsa de sista åren och trots att hon kämpade gick det till slut inte längre. Både jag och Anneli känner verkligen med Mats och alla andra som älskade Anna-Nita.

I säng 22.30. Nu med en ny bok eftersom jag läste ut ”Den långa flykten” i morse. Nu blir det Gitta Serenys ”Tyskt trauma”.

Loading