Möte i Norrköping

Lunchmöte med Hyresbostäder och Arbetets museum.

Efter ett kort ärende på morgonen körde jag till Norrköping och Hyresbostäders lokaler för ett möte med dem och Arbetets museum tillsammans med Anders och Thomas från AFU. Mötet syftade till att diskutera hur vi ska kunna hitta samarbetspartners som är villiga att gå in med pengar och en del om den (förhoppningsvis) kommande flytten för AFU.

Det blev ett lunchmöte eftersom vi åt där vi satt och pratade innan jag och Thomas tog min bil till AFU dit Anders redan hade anlänt på cykel. Ett av mina mål med det besöket var att hämta tre lådor med vadderade kuvert som jag köpt genom den kontorsfirma AFU brukar använda, kuvert som jag ska plocka ned böcker i och skicka ut. Min nya bok alltså.

Och ett kort möte på AFU.

Vi passade också på att ta ett kort informellt styrelsemöte där vi diskuterade hur en framtida kassör/ekonomiansvarig skulle kunna jobba.

Eftersom jag ändå var i stan och hade bil (och Tobias bil fortfarande är trasig) så körde jag och Thomas till norra infartens industriområde för att plocka upp de nio rollupper som företaget Mediakontoret gjort åt UFO-Sverige plus en låda med en ny version av vårt informationsblad.

Så nu kunde jag ta med dem hem vilket var bra eftersom det är jag som ska använda dem lite senare i mars månad då vi gör en utställning i Vallentuna. Sedan körde jag hem Thomas och sedan hem mig själv.

När jag kom tillbaka till Stockholm pratade jag med en upprörd Hillevi i Vallentuna som fått ett samtal från en man som påstod sig vara från Historielärarföreningen men vägrade säga vad han hette trots att hon frågade. Dessutom ringde han från ett okänt nummer.

Hillevi beskrev mannen som ”otäck” och samtalet som påfrestande och efter vad hon berättade så ägnade mannen, som vi alla vet vem han är, tiden åt att försöka få henne att känna sig obekväm med att vara med i TV4-serien ”Ufo-mysteriet med Felix Herngren”. Han var helt enkelt ute efter att vända Hillevi mot mig och mot Felix Herngren.

Man blir beklämd. Det måste vara något som gått fel när en person ägnar sitt liv åt att läsa min blogg och sedan ringa runt, eller skriva, till alla som jag varit i kontakt med. Störa vanliga människor och göra dem oroliga. Suck!

Anneli i symaskinstagen.

Hemma packade jag ur bilen och gick sedan ner till Anneli som satt vid symaskinen i källaren. Det ska bli nya gardiner. Sedan fixade vi kvällsmat som blev ganska lätt för min del då jag hade ätit en burgare i bilen på vägen hem.

Efter att vi tittat på ”Antikrundan” skrev jag några viktiga mejl som jag hoppas ska bli till stor nytta för AFU.

Under dagen pratade jag också med en utländsk nyhetsbyrån som var intresserad av AFU efter att ha läst om konstutställningen i Norrköping.

Framåt 23 blev det sängen eftersom den gångna natten blev rätt kort.

Loading