Till KSS

I förmiddags ringde mammas sköterska och berättade att mamma hade fått åka till Kärnsjukhuset i Skövde eftersom hon hade så ont i ryggen att det inte gick att vara kvar hemma längre. Mamma är sannerligen inte den som klagar men det har hörts på henne att hon haft väldiga smärtor i ryggen. Nu ligger hon på avdelning 75 på KSS och när jag pratade med henne hade hon fått morfin för värken. En kota i ryggen hade skadats, antagligen på grund av hennes benskörhet, och värken kändes trots flera doser smärtstillande.

Läkarna kan inte göra så mycket åt det utan hon får vara kvar och vänta på att det ska läkas. Fast jag vet ju att hon hatar att ligga på sjukhus, men nu finns det inget alternativ.

Själv har jag gjort en del bankärenden och handlat inför Ängelholm i morgon. Men först på morgonen satte jag mig och skrev ett förslag till säljtext om min nästa bok som ska vara klar i vår och komma ut i höst. Undertiden ska ”Sekter…” bli pocket och ”Naturfenomen…” komma på rean för 118 kronor. Dessutom blir det kartonnage av ”Möten…”. Böckerna har sin livscykel  och det gäller att hitta nya vägar att nå läsarna hela tiden.

Var en sväng till Inga-Lill Vallin som hade en kasse med material som hon ville skicka med till AFU innan jag åkte och tankade och sedan hem. Niklas hade precis kommit efter ett tre timmars prov i fysik som han trodde hade gått bra.

Jag har också fortsatt skanna ufobilder för att hinna klart alla som ska med ner till AFU i morgon men sedan har det varit några timmar lugn familjekväll med god chiligryta, som Niklas fixade tillsammans med Anneli och sedan en bra film (som Anneli valt) i form av ”Hotell Rwanda”. Man känner sig förbannad och maktlös när man ser hur hela världen bara lät folkmordet fortsätta (med nästan en miljon döda) utan att ingripa på minsta sätt. Plockade in de sista frimärkena i rymdsamlingen också eftersom de extrablad jag beställde kom i dag.

Ska väl ta och lägga mig snart. Uppstigning strax efter 06 eftersom jag ska plocka upp Mathias vid Stora Mossens tunnelbanestation 07.15, sedan vidare till Nyköping för att hämta Carl-Anton och till Norrköping för att hämta Håkan B och lämna en massa material till AFU. Där sammanstrålar vi också med Håkan E, Gunnar och Mats och sedan bär det av till Vaggeryd där jag plockar upp en ny medlem, Jan, och till slut landar vi i Ängelholm senast 15. Det är planen för i morgon.

Loading