Rigmor, Behzad och Ylva

Undertecknad, Rigmor, Ylva, Behzad och Anneli.

Upp i ottan för att äta frukost med Markus innan han skulle iväg till jobbet och lite senare vaknade också Niklas och vi körde honom till Barkarby station så att han kunde fortsätta på en träff med de han läste franska med i Aix för något år sedan.

Då hade vi hunnit äta lunch på verandan i det härliga sommarvädret som toppade på 28 grader eller så under dagen. Och så har jag fixat några Swish-skyltar med QR-koder som gör det lättare för folk att betala när de köper mina böcker på mässor och annat.

Jag har fortsatt att plocka fram och fixa till bilder till nya boken under förmiddagen men har inte hunnit så jättelångt. I och för sig ingen brådska men det vore skönt att få det gjort i helgen.

En hel timme ägnade jag åt att ta bort damm och skador från en inskannad bild av den enda person som kan ha blivit dödad av en meteorit i Sverige. En gammal bild som i ursprungsversionen ser bedrövlig ut. Nu har den blivit betydligt bättre men jag kanske fortsätter arbetet med den också i morgon.

När vi hade kört Niklas till pendeln fortsatte jag och Anneli till Ylva där Rigmor och Behzad redan var på plats. Det var ett tag sedan vi träffades all fem. Rigmor, jag och Ylva jobbade på Norrbottens-Kuriren tillsammans under 80-talet. Nu bor vi alla här i Stockholmsområdet.

Hos Ylva.

Ylva bjöd på bubbel och lite gott tilltugg. Undertecknad som var chaufför fick en fräsch 0,0-cider. Vi blev sittande där i ett par timmar innan vi packade in oss i vår bil och körde hem till Skälby. För här skulle vår lilla träff fortsätta med en drink och snacks på verandan och sedan grillning av ett gäng salchichakorvar och en plåt med rotsaker från ugnen.

När Behzad är med tar vi alltid chansen att fråga om Iran och läget där och det är alltid dystert. Behzad försöker hänga med och trots en jäsande opposition så ser det inte ut som att mullorna skulle gå att rubba.

Gott var det!

Framåt kvällen blev det efterrätt och en överflyttning från köksbordet till soffan där allt från trista drömmar (jag hade en i morse) till ormar och vad vi har gjort i somras avhandlades. Men vid 23 var det läge att ta godnatt. Alla sover över här för i morgon har vi en del andra aktiviteter inplanerade.

Sedan kan vi konstatera att medlemsträffen i Malmö nu är fullbokad och att vi har gått in på en reservlista. Fick berättat att min stalker tänker komma och ställa sig utanför för att berätta för alla hur onda vi i UFO-Sverige är. Det vore perfekt om Thomas dyker då kan jag göra en filmad intervju med honom om varför han inte kan leva ett eget liv utan ägnar sig åt mig och UFO-Sverige.

Själv hamnade jag först i diskbaljan och sedan vid datorn innan även undertecknad fick lägga huvudet på kudden.

Loading