Uppe med tuppen

Upp klockan 06 för att se Sverige slå Finland med 3-0 i OS-hockeyn. Vi satt där och kurade i soffan, jag, Anneli och Niklas medan Markus sov vidare. Ute var det 25 grader kallt och eftersom klockan blev mycket innan matchen var slut så körde jag Anneli till jobbet och Niklas till skolan. På vägen dit ringde Håkan E. Vi skulle ju ha åkt till AFU i dag men det fick jag snart klart för mig att så skulle det inte bli.

Istället var det bara för Håkan att ta sig till läkare eftersom hans ena öga hade fått en ”blind fläck” och jag måste erkänna att jag blev riktigt orolig. Kunde det vara en näthinneavlossning? I så fall skulle det bli operation och kanske permanent nedsatt syn. Nu visade det sig att det var en blödning inne i ögat som i sig är nog så problematisk och som han kanske kommer att få dras med men det var ändå skönt att det inte var värre.

Själv satte jag mig i soffan och började skriva artiklar för nästa nummer av UFO-Aktuellt tills klockan blev 10.30 då det var dags att dra till Spånga för badminton med Stefan. Vann första men fick stryk i andra och så förlorade jag tredje och avgörande med 14-16. Nå, det får väl anses som ett fall framåt trots allt.

Efter lunch fortsatte jag skriva artiklar, egentligen ägnade jag hela dagen åt det. En av de artiklar jag skrev var en recension av David Clarkes mycket läsvärda ”The UFO Files” som jag antar att många ufointresserade har läst. För här hittar vi en mycket bra redogörelse för det brittiska försvarets ufoarbete under 100 år. Bara att köpa! Fast på slutet blev det soffkombo med OS på teve och den bärbara framför näsan. Fick en hel del gjort. Tur att Håkan inte fick värre problem med sitt öga eftersom vi måste göra UFO-Aktuellt klart nu.

Pratade med mamma som trots att hon inte är ett dugg bättre ska skickas hem från sjukhuset i morgon. Eftersom jag åker ned till Mariestad då så får jag möjlighet att hjälpa henne. Men bra mår hon inte.

OS bjöd på ett silver till fantastiska Kalla och Haag, två tjejer det gnistrar om skidorna på när de får upp farten. Och gladare än så kan man nog inte bli på pallen.

Loading