Jobb med UFO-Aktuellt och manuset klart

Recensionssidan växer fram.

En stor del av dagen har gått åt till att jobba med nummer 3 av UFO-Aktuellt. Fick 23 sidor helt klara men sliter med några mindre och större problem. Bland annat måste jag få två viktiga bilder skickade i bättre upplösning och så saknar jag Kryptizkt som är den enda artikeln som felas.

Men jag har också några texter som inte håller måttet och som måste justeras innan de kan publiceras.

Till slut kommer detta att bli ett bra nummer men mycket jobb återstår alltså.

Beppe i aktion på Bokmässan.

Efter lunch ringde författaren och teveprogramledaren Beppe Singer, som jag träffade som hastigast på Bokmässan. Vi hade ett riktigt bra samtal och kommer att försöka träffas lite längre fram i höst. Beppe gick med i UFO-Sverige efter att ha sett ”Ghost Rockets” och fastnat för vår vetenskapligt inriktade attityd.

Beppe har precis den inställning som vi letar efter. Nyfiken och vill kolla alla fakta innan han bestämmer sig.

Åkte med Anneli för att veckohandla också. Alltid trevligt att göra det tillsammans även om jag borde ha jobbat med tidningen. När kvällen kom satt jag i alla fall vid datorn igen och Anneli fixade maten. Men sedan kände jag att jag behövde lite avkoppling så vi satte på ”Kingdom of the planet of the apes” som visade sig vara riktigt bra.

En bit in i filmen ringde vännen och författarkollegan Johan Theorin och vi diskuterade att ses innan året hunnit ta slut.

Därefter var det bara att återvända till datorn en stund till medan Anneli siktade in sig på kudden. Klockan 23 i dag mejlade jag in manus och bilder till min redaktör Andreas Nyberg. nu är ”Världsrymden anfaller” på gång! De senaste sju sidorna till UFO-Aktuellt fixade jag fram till 01.

Loading