Väl tidigt

Upp 06 efter tre och en halv timma med huvudet på kudden för att se Sverige få stryk mot Slovakien. En riktig plattmatch där Sverige självklart borde ha vunnit. Trist start på dagen. När jag ändå satt i soffan så fortsatte jag jobba med UFO-Aktuellt fram till lunch och nu när jag snart ska ta mig till jobbet så känner jag snarare för att gå och lägga mig istället.

Men, det gick ju att ta sig till DN också. Viktigaste punkten i dag var en information om hur vår bemanning kommer att se ut nu när DN ska skala bort 120 personer. Nu blev det inte så farligt för oss på nätet, vilket delvis berodde på att vi redan tidigare i vinter har förändrat personalstyrkan rätt ordentligt. Själv är jag inte orolig över att drabbas av uppsägning efter 20 år på DN. Men jag är riktigt orolig för att mista en del av mina fantastiska arbetskamrater när förhandlingarna väl börjar lite senare i vår.

Pratade med mamma som inte fick åka hem i dag heller. Det är nog lika bra. Så länge hon är så trött av alla mediciner så är det lika bra att hon får vara kvar på sjukhuset.

Ringde Skaraborgs UFO-förenings ordförande Tage Bång i kväll eftersom det hade rasat ett tak på ett förråd i Älgarås. Tack vare honom och några samtal till fick jag tag på en man som arbetade där och kunde då rätta till polisens felaktiga uppgift om att det rörde sig om ett sågverk. Det är nämligen nedlagt. När också TT dök upp med den felaktiga uppgiften ringde jag dit så att även de fick rätta. Vi hade i alla fall rätt från start.

Loading