Några sidor till

I dag hann jag redigera fem sidor till i det kommande numret av UFO-Aktuellt. Varje sida tar sin tid, texten ska läsas, fakta kontrolleras och bilder väljas. sedan kanske texten blir för lång och då måste den strykas in, med varsam hand. I morgon fortsätter jag och jag hoppas att allt ska vara klart på fredag så att jag kan lämna korrekturet till Stefan då.

I morse fick mamma läggas in på sjukhuset i Mariestad igen. Hon hade lätt feber i går och i dag konstaterades lunginflammation. Inte vad hon behövde nu när hon ändå är så svag. Jag pratade med henne lite i kväll med hjälp av en sköterska som höll telefonen mot hennes öra och hon orkade i alla fall säga några ord tillbaka. Det känns inte alls bra att sitta så här långt bort när hon mår så dåligt och jag kommer nog att åka ner i helgen igen för att träffa henne.

Ringer Monica på jobbet och grattar henne på födelsedagen. Vi två jobbade ihop på redigeringen när jag kom till DN 1990 men i dag sitter vi på olika avdelinngar. Men Monica är en bra kamrat som jag vill komma ihåg när hon fyller.

Sedan ringer mannen som tagit bilderna på vad jag tror är Sirius men där är vi inte rikitigt överens.

Loading