Gravöl 2

Har jobbat lite med UFO-Aktuellt nu på morgonen innan jag gav mig ut i solen för att storhandla på Coop. Niklas låg kvar i sängen ordentligt förkyld men krånglade sig upp när jag kom hem med var sin macka från Subway. Så vi satte oss på verandan och åt i den 23-gradiga värmen.

Har också ägnat en god stund åt att göra klart en liten hemlig sak som jag ska ta med mig till kvällens gravöl modell två på Söders hjärta där några som fortfarande jobbar på DN.se ska träffa ett gäng av dem som fått sparken eller slutat ändå. Vad det hela går ut på avslöjas senare i kväll (beroende på när jag kommer hem).

/…/

Det blev lite sent så jag gör en summering nu istället. Söders hjärta är egentligen inte mycket till sommarpub eftersom vi har hittat ett stambord längst in i den allra mörkaste delen. Fast det går ändå eftersom vi ju ändå mest ska prata, dricka öl och i en del fall peta i sig en matbit. Själv hade jag planerat för lite underhållning som gick ut på att i slutändan få folk att vinna presenter som jag antingen plockat ur mina egna gömmor eller fått av Roland Thornberg på DN:s marknadsavdelning.

I korthet gick det hela ut på att alla fick dra en lapp med ett nummer på (som de inte fick öppna) ur en påse jag hade med mig. I takt med att de drog fick de var sitt kuvert med ett par bilder av DN.se-gänget under åren samt en avatar som jag hittade på åt var och en.

Avatarerna (som var allt ifrån spindeln Araknoton till guden Osiris) ritade jag sedan in som en symbol tillsammans med personens namn på en ”karta” i vars centrum en bild av Ia Wadendal – som var hemma med sjuk hund – låg. Ia är ju skaparen av vår Facebookgrupp ”Real DN.se” och fick därmed också beteckningen Skaparen som avatar. Sedan gällde det för mig att med hjälp av de andra få kontakt med Ia för att jag på så vis kunde avslöja vilka nummer var och en fått – och tänk det kunde jag!

Efter detta tankeläsningsstycke fick alla sina presenter under stim och stoj.

Kvällen tog inte slut förrän 01.30 då jag ringde efter Taxi-Kjelle som var vänlig nog att låta mig åka hem på krita eftersom jag hade glömt plånboken hemma då jag bytte jackan mot kavaj. Har en del andra skulder till mina kamrater också som får redas ut i veckan,

Loading