Lugna puckar

Vaknade rätt tidigt eftersom det var så ljust ute men jag gick inte upp förrän vid 09. Niklas snörvlade på och vi bestämde att han skulle stanna hemma från skolan i dag också. Senare kom han på att han var ledig i vilket fall vilket gjorde det ännu lite tråkigare att vara sjuk. Medan han låg i soffan och tittade på film (Sky Captain and the World of Tomorrow) så gick jag igenom en massa tidningar intill honom. Fixade spaghetti till oss båda och tog det ganska lugnt. Har svarat på en del mejl men faktiskt inte skrivit något ännu i dag.

Andreas på Semic mejlade baksidestexten till nya boken som jag okejade så nu var det också klart.

Det har varit en riktigt fin sommardag och när jag lämnade av Markus på Viksjö för en 18-hålstävling för juniorer så kunde han se fram emot några fina timmar på banan. Han gick ut 16.42 så vi lär inte se röken av honom förrän framåt 21 i kväll. Pratade med mamma på vägen tillbaka och också hon hade varit ute en sväng i dag. Det blir ju inte några långa turer eftersom hon inte går så bra men det viktiga är trots allt att hon kommer ut nu när vädret är så fint.

Innan Anneli kom hem åkte jag in till Kungsholmen för att hämta en metalldetektor  som Dan Mattsson hade med sig från Carl-Anton. Den ska nu till Enköping för vidare befordran till Sala och vidare till Dalarna för att två medlemmar i UFO-Sverige ska kunna använda den om de får tillstånd att söka efter den kraschade spökraketen från 1949 som jag har skrivit om tidigare. Bara att hoppas att de får tillstånd också.

Sedan var det hem och grilla och sedan åt familjen minus Markus på verandan i dag igen. En trevlig vana på somrarna.

Har också suttit en stund och gått igenom några hundra uforapporter som vi fick med oss hem från England i maj. De flesta kommer från 1960-talet men det finns också en del äldre. Ett fint material. När Markus väl kom hem var klockan en bra bit efter 22 och det var bara för honom att sätta sig och äta nere i källaren med inspelningen som vi gjorde av ”The Seeker”, vilket han var nöjd med. Tävlingen gick sådär men han var väldigt nöjd med sina två nya klubbor.

Nu är jag ganska trött efter några korta nätter och i morgon ska vi upp i hyfsad tid för att åka till Enköping. Så nu blir det läslampan en stund och sedan sova.

Loading