Handtag och brittlådor

Eftersom jag fick bestämma så grillade jag korv till lunch och sedan satt jag, Anneli och Niklas och åt dem i bröd på verandan. När vi var klara spolade Niklas rent verandan från pollen som finns i ett gult täcke över det mesta omkring oss just nu, inte minst bilen som är gul på taket. Anneli började så smått med att olja in trägolvet på verandan också men hann inte klart. Resten får väl göras i veckan.

Mera husligheter bestod i att jag åkte till Bauhaus för att köpa sex handtag till dörrarna på vår övervåning som jag sedan monterade upp. Bort plockades de gamla i plast som har börjat ge sig. Ett av dem satt så hårt att jag fick såga av det med bågfil men annars gick det utan problem.

Har också hunnit tvätta och gå igenom resten av de DN som samlat sig under den senaste månaden. Mycket roligt att läsa, en del att klippa ut och annat som jag själv skrivit som hamnar i det arkivet.

Ufomässigt har jag köpt en låda, också på Ikea, som passar alldeles utmärkt att ha de brittiska foliestora rapportformulären i. Det är ett problem när dokument är av olika format och inte minst de brittiska varierar från vykortsstora till folievarianter. Systemet kommer att likna det som AFU just nu genomför när det gäller hela det svenska rapportarkivet och jag hoppas att vi på sikt kan sammanföra alla de brittiska rapporterna i en löpande tidsföljd med varje pappmapp uppmärkt så att vi vet varifrån just den rapporten kom en gång i tiden. Pratade med Anders på AFU om detta och där var vi överens.

Sist i kväll har jag suttit några timmar och jobbat med en artikel till nästa nummer av UFO-Aktuellt. Grabbarna är vakna trots att klockan är midnatt och det lär bli värst för Markus som ska upp 06.30 för att ta sig till Bolindervallen i Kallhäll. Och jag ska upp trettio minuter senare för att köra iväg bilen på service.

Forts…

Loading