Dagsarkiv: 09 maj 2018

Intervjuad x 2 och lite Eurovisionjobb


Upp efter 08 för att fortsätta putsa på Eurovisioninläggen med avbrott för en intervju från en Aftonbladetjournalist som ska skriva om Pentagonavslöjandena. Journalisten, som jag talat med vid något tillfälle tidigare, har själv sett något okänt på himlen över Västerås i mars 2016, något jag tror var en thailändsk rislykta.

I vilket fall blev det en bra intervju och jag fick sedan läsa och godkänna mina citat. Redan framåt kvällen var artikeln klar och publicerad på Aftonbladet.se.

Nästa intervju kom att handla om ”chemtrails” och konspirationsteorierna kring dem. Jag hade ett långt samtal med en journalist som planerar att göra en podd i frågan.

Har delat min tid mellan Eurovision och att fixa saker som blivit liggande i dag.

När Anneli kom hem grillade vi några fina köttbitar (ovan) men även om solen sken ute så var det inte riktigt varmt, så det blev middag i köket. Mycket gott! Till den fina köttbiten drack jag en Black Swan suröl från Lagunita som jag fick av Tobias. Inte så dum. Alldeles körsbärsröd till färgen.

Har jobbat lite med att förbereda höstens Englandsresa också. Bestämt att träffa Pat Delgados änka till exempel. Det har tagit mig nästan två år att få till stånd ett möte men nu är det i alla fal klart. Hon lämnade också information om att en familj till en avliden ufolog nu håller på att samla ihop hans material till AFU.

Sämre gick det när jag ringde en man i Vallentuna som jag fick tips om från vännen Tommy Helmer som känt honom sedan 1960. Mannen var mycket trevlig och positiv men led av alzheimer vilket inte hindrade att vi hade ett långt och bra samtal. Tyvärr hade hans som kastat det mesta av hans gamla ufomaterial, bland annat blåstenciler från 60-talet och böcker. Men en del hade han kvar i en garderob visade det sig när han började gräva där.

Vi kom överens om att jag skulle höra av mig igen om ett par veckor för att se vad han hade hittat.

Och så har jag packat för Lissabon dit jag åker grymt tidigt i morgon bitti. Uppstigning 05.00. Men också tittat en del på VM-hockey där ett fint spelande Tre Kronor vann lätt över Österrike med 7–0.

I säng vid 23.

Plommonträdet har börjat blomma.

 497 total views,  1 views today