Dagsarkiv: 06 november 2022

Krattning och artikelskrivande

I dag blev det en stunds trädgårdsarbete.

I dag blev det full English breakfast med våra gäster, Ylva, Rigmor och Behzad, innan alla gav sig av till sitt igen. Tillsammans har vi haft en riktigt bra helg som gav mersmak men nästa gång ses vi nog i Uppsala.

Eftersom solen sken lite blekt så gav jag och Anneli oss ut i trädgården för att kratta löv och fixa lite annat inför vintern. Vattentunnan tömdes och några blommor flyttades. Men sedan softade vi i soffan med några avsnitt ”Downton Abbey” för att bara ta det lite lugnt.

Tog mig också en stund att skriva en artikel till ett kommande nummer av Historiska brott & mysterier där framförhållningen är stor och den jag nu har skrivit ihop och mejlat till min redaktör ska inte in förrän i nummer 2 nästa år. Bra att ligga lite i framkant kan jag känna.

Pratade också med Håkan E som var hemma hos Mats för att tack för hjälpen med en rapport som han gått igenom och fixat till för mig.

I dag publicerade Expressen lite oväntat ett teveinslag om en film som togs i Hjoggböle i veckan som gick och som jag blev inblandad i när Norrans reporter ringde mig i torsdags. Jag ringde i min tur till vittnet och bad henne och hennes sambo att göra några kontroller innan vi slog fast något säkert. Tyvärr kunde inte Norran vänta med att skriva så nu är allt ute som något mystiskt innan vi ens hunnit undersöka saken närmare.

Det har alltså varit en lugn dag. Men jag ägnade i alla fall en stund åt att sortera in digitala bilder och andra filer på mina externa hårddiskar. Och så tvättade vi och Anneli strök innan det blev dags för oss att laga kvällens middag tillsammans; en god fläskfilégryta med ris.

Vid 22.30-tiden blev det sängen med en god bok.

Loading