Bokhämtning och hemmajobb

I dag tog jag bilen till Spånga för att träffa den trevlige mannen som jag mötte på återvinningen i fredags. Nu hade han samlat ihop några kassar böcker åt mig som jag kånkade ut från hans villa. Det var inbundna böcker i gott skick vilket gör dem lättare att sälja och på så vis lite pengar till AFU.

Annars har jag hållit mig hemma medan Anneli varit iväg och hjälpt Ylva med lite i hennes nya lägenhet. Och även Ylva skänkte en kasse böcker som precis som andra gånger när hon stöttat AFU var av bra klass och även de kommer att ge lite extra pengar.

Nu börjar det bli rätt fullt i källaren så jag hoppas komma iväg till Böckernas hus inom en inte allt för avlägsen framtid.

För att lätta lite på trängseln satt jag och gick igenom en massa saker som kan säljas medan Anneli var iväg. Kollade upp sex kassar med särskilt intressanta böcker mot Abe Books och Antikvariat.net och satte priser på dem. Det är nämligen sådana som är lite mera värda och som jag själv ska försöka sälja istället för att på via någon mellanhand.

Samtidigt plockade jag ut alla som kunde värderas till under 100 kronor. De får Böckernas hus ta.

Tillsammans med Anneli tittade jag på handbollen där det svenska laget åter knäcktes av ett 5–1-försvar. Matchen vände helt när spanjorerna lät en man stressa det svenska anfallsspelet som till stora delar föll samman i andra halvek och vips var fyramålsförsprånget borta och snart också bronsmedaljerna.

Då gick det fortfarande bra för Sverige.

Tråkigt eftersom allt såg så bra ut efter den första halvleken. Jag hade framme några frimärksalbum som jag sorterade under matchen och bilden här ovan tog jag när det såg ljust ut.

Pratade en stund med vännen Mikael i Sundsvall och svarade på ett tiotal mejl och mess under kvällen. Det inflödet sinar aldrig även om det är mindre på helgerna. Jag harv också mejlat med en man som filmat något som han tror är ett ufo men som sannolikt har en förklaring. Men ännu så länge saknar jag några viktiga uppgifter för att kunna säga det säkert.

Mer kommer.

Loading