Sortering hela dagen och lite annat

På väg hem.

Efter en riktigt bra frukost var det dags för familjen Andersson/Tellander att sätta sig i bilen och ge sig av mot Småland. Det var verkligen trevligt att ha dem på besök över natten. Framåt sena eftermiddagen avlöstes de av Anneli som kom hem från sin utflykt med Ylva till Ytterjärna.

Själv har jag suttit fast förankrad vid datorn och sorterat bilder från USA-resan och en hel massa annan digital information. Tror jag lade ned fem timmar på detta.

Pratade också en stund med Tora Greve i Malmö som ska hålla föredrag på Malmö stadsarkivs ufoutställning lite längre fram. Precis som jag och Tobias har gjort. Tobias var där på Arkivens dag och drog fullt hus precis som jag. Tora kommer den 5 december.

Anneli dök upp framåt eftermiddagen och då hade jag redan hunnit äta lunch och fixa i ordning allt efter gårdagen.

Fick telefon från en anhörig till en UFO-Sverigemedlem och utbildade fältundersökare (1988), Kent Kilby, som berättade att han hade gått bort. Nu ville den anhörige skänka hans böcker till AFU och vi kom överens om ett tillfälle när jag och Carl-Anton ska åka dit för att hämta det hela. Tråkigt att Kent är borta men väldigt snällt att AFU fanns i tanken hos de efterlevande.

Ny grupp på gång.

Fick en bild från Stockholmsgruppens möte som hölls på en restaurang i kväll och det var 14 personer närvarande vilket var bra. Det vore verkligen positivt för UFO-Sverige att få igång en grupp här i huvudstaden och som det nu ser ut så är det på väg åt rätt håll.

Intresset för det vi gör är väldigt stort. Inte bara antalet medlemmar är på uppgång utan båda våra tidskrifter UFO-Aktuellt och Rapport-Nytt ökar också. Att dessutom få nya grupper runt om i landet vore verkligen grädde på moset.

Framåt kvällen lagade jag och Anneli mat tillsammans och sedan tittade vi på ytterligare två avsnitt av ”The Crown”, fler blir det inte på ett tag eftersom dessa fyra är allt som Netflix hittills släppt.

Jag ägnade också en stund åt att sortera alla de lådor med böcker som Tobias hade med sig från AFU i går och sedan satte jag mig och skrev ett viktigt mejl till en person som filmteamet verkligen vill intervjua. Hoppas att det blir så.

I säng vid midnatt utan att läsa.

Loading