Dagsarkiv: 6 maj 2023

Garage- och trädgårdsjobb

Niklas med flyttkartongerna.

Vaknade efter 08 och hann till och med träffa René som bott här i natt innan han stack iväg till en kurs. Niklas, som också bott över natt, låg och vilade i soffan eftersom han haft svårt att sova. Har ju åkt på lungsäcksinflammation och äter antibiotika.

Framåt 10 tog jag bilen och körde till Coop för att hämta ut ett paket som jag betalat 155 kronor för i olika tullavgifter. Det var en gåva från amerikanska Mufon som ska till AFU och paketet innehöll alla (utom ett) av de exemplar av Mufon Journal som vi saknar.

Tack till Mufon!

En väldigt fin gåva som nu ska inkorporeras i våra samlingar. Samtidigt får jag de kommande numren hemskickade så att vi inte ska få några nya hål.

Nästa stopp var Elgiganten för att hämta min trasiga dator men det visade sig inte vara så enkelt. Datorn fanns helt enkelt inte där. Istället fick jag fylla i ett formulär på nätet och där välja om jag ville ha den lagad för nästan 7 000 kronor eller få den skrotad för cirka en tiondel av det priset. Det blev skroten. Nu är det bara att vänta på min nya Mini.

På taket.

Resten av förmiddagen blev det jobb i garaget och i trädgården. Jag och Niklas samlade ihop de fyrtiotalet flyttlådor som stått hopvikta mot väggen i garaget lite för länge nu och så klättrade jag upp på stegen och tog emot lådorna medan Niklas skickade upp dem.

Sedan tog vi dem vidare i en andra etapp där jag staplade in dem på vinden. Väl där passade jag också på att byta filter i aggregatet till fläkten, något jag borde gjort för ett halvår sedan.

Niklas fixar plommonträdet.

Sedan gav vi oss på att fixa plommonträdet där ännu en gren havererat. Niklas tog sågen och kapade den och jag klippte några mindre grenar. Anneli jobbade på med att göra rent stolarna och bordet som stått i garaget under vintern och som hade fått lite svarta fläckar på sig. Och med ett recept hon hittat på Facebook fixade hon det galant.

Stolarna görs rena.

När det blev dags att ta mig till jobbet sken solen och jag tog min vårjacka samtidigt som Anneli stoppade vinterjackan i tvättmaskinen. Men varmt var det inte.

Under dagen har jag också haft en rad kontakter med en grupp i Norge som ska undersöka en händelse i Hessdalen. Dessutom har jag fått en fråga om att delta i en onlinekonferens om ufo i början av juni. Vi får se hur det blir med den saken.

Fint blev det.

Skrev en rad olika artiklar med Ukrainavinklar under kvällen och åt en dubbel Drömburgare på Rosa drömmar med Björn i en paus. Sedan avslutades dagen med en skjutning på ett köpcentrum i USA. Vi satt kvar till 01.30.

Loading