Mejlraseri

Hade det inte varit för ett trasigt script i rapportdatabsen så kunde kvällen ha blivit lugn. Från klockan 21 rasade det in hundratals felaktiga mejl om inrapporterade ufoobservation i mejlkorgen hos alla som har tillgång till rapportlistan inom UFO-Sverige. Tyvärr kunde vi inte stoppa dem förrän 21.39 då Mikael, vår webbmaster, kom tillbaka hem. Då stillade flödet sig till några Men sedan ramlade det in ännu ett så nu känner jag mig inte riktigt säker. Mikael försäkrar mig dock om att det ska ta slut helt och hållet men att ett och annat mejl kan fortsätta att ramla in.

I övrigt har dagen varit bra. Anneli körde mig till tunnelbanan när hon ändå skulle åka och handla vilket gjorde att jag kom till jobbet lite för tidigt. Men det gjorde inte så mycket eftersom jag hade med mig en god bok att läsa.

Lugn kväll där vi i alla fall fick möjlighet att fika med Marie på sporten som slutar sitt sommarvik på DN.se i dag. Duktig tjej med bra koll och kontakter. Läs hennes blogg! Mat på La Barca med Staffan.

Såg att lokaltidningen har uppmärksammat två av mina vänner i Storbritannien, John och Dawn, och deras nya bok. ”Haunted Skies” är den första i en serie på fem där de båda ufologerna tar upp ett mycket stort antal brittiska ufoobservationer. Enligt John ska det knappast vara någon som de inte har nosat på eller intervjuat observatören till. Faktum är att de båda Alvechurchborna har lagt ned oräkneliga timmar på att spåra, ringa upp och resa till människor som har sett ufofenomen i Storbritannien. Nu finns deras bok att köpa på Amazon. Förordet är skrivet av Timothy Good.

Men det kommer alltså fler böcker från det strävsamma paret som jag och Håkan E hade nöjet att besöka i maj. Jag och AFU har haft förmånen att hjälpa John med att skanna en del material som han kommer att använda i några av de kommande böckerna och när vi besöker Alvechurch nästa år har John lovat oss en ordentlig donation i form av ufomaterial med oss tillbaka.

Sista dagen på passet. Aldrig fel.

Loading