Mera UA

Medan Anneli höstpåtade i trädgården och barnen klippte gräsmattan i den sköna lördagsmorgonen så satt jag framför datorn och gjorde ett antal sidor till UFO-Aktuellt. Ungefär som vanligt alltså. Fick ihop fem sidor till och lär väl fortsätta med det i morgon. Inte särskilt glamoröst och inte mycket som förde ufofrågan vidare men någon måste ju se till så att läsarna får sitt också. För utan läsare – ingen ekonomi för UFO-Sverige.

Nu jobbar Tobias och Rickard i Mantorp hårt på att sälja in tidningen till de prenumeranter som inte har betalat in något det senaste året och den kampanjen har varit framgångsrik. De båda ringer till avhopparna och lyckas i väldigt stor utsträckning få dem att prenumerera igen. Ett fantastiskt jobb och oerhört viktigt.

Stackars Tobias ligger för ankar i dag men jag piskade honom ändå att jobba med sin artikel till bästa UFO-Aktuellt. Ingen vila bara för att man är sjuk.

Annars är det ju 101010 i morgon vilket jag har uppmärksammat i en blogg på DN.se. Inte mycket att oroa sig för visade det sig. Men det finns en dold hemlighet i de taktfasta siffrorna…

Kvällen på jobbet har varit hur lugn som helst med ett tips som fick igång mig i en timma. Det var en dam som ringde och berättade att två barn blivit kidnappade av sin pappa under ett övervakat umgänge på Junibacken i dag. Pratade med mamman, som har skyddad identitet och tvingats flytta från Stockholm sedan mannen dömts för olaga hot, advokaten och polisen. Trist historia som blev en artikel.

Har fått några nya vänner på Facebook och en märklig länk till ett tal av president Kennedy från en ufolog i Tyskland som menar att det var detta tal, som handlade om öppenhet, som sedan fick honom mördad.

En annan ufointresserad man i Norrland mejlade om att han observerat en ljusstark meteorit vid 19-tiden i kväll. Så här beskriver han det han såg genom sitt fönster:  ”Den föll lodrätt  rakt ner och brann som en fackla när den försvann bakom skogen ovanför mej. Jag såg den genom fönstret och det lossnade några bitar, så det såg ut som då man eldar plast och det droppar.”

Har också svarat på några mejl som rör vår kommande resa till England. I morgon ska jag försöka boka plats på färjorna. Vi kommer antagligen att besöka fem ufologer på några dagar. Samtliga har lovat skänka oss material, utom en som jag hoppas kunna övertyga om att AFU är den bästa platsen för hans arkiv. Och just det arkivet är väldigt speciellt. Vill inte skriva exakt vad det innehåller men helt klart skulle det berika AFU:s samlingar.

Loading