Nästan klar

Blev nästan helt klar med UFO-Aktuellt i dag och väntar nu bara på en annons från Håkan. Till och med Göran Norlén lämnade framåt småtimmarna! Hann pipa över till Stefan, som visserligen var på jobbet, med det mesta av korrekturunderlaget så nu hoppas jag att han ska hinna läsa det tills dess att vi träffas på var sin sida om badmintonnätet på onsdag.

Det har alltså blivit en hel del sittande vid datorn i dag och enda utflykten var faktiskt när jag åkte till Stefan med korret. Har också försökt sy ihop detaljerna kring hur vi ska ta oss till och sedan bo i Sundsvall den 23 oktober då vi har planeringskonferens där. Nu verkar det mesta vara löst.

Annars startade jag morgonen med att rings till änkan till en avliden brittisk ufolog. Vi hade ett långt och trevligt samtal. Nu hade vår kollega David Clarke i Sheffield tagit hand om det mesta av materialet, vilket är bra, men en del har familjen tydligen behållit. Ska se vad det kan vara för något så snart sonen, som just nu befann sig i Australien, kommer tillbaka.

Pratade också med Hilary Evans dotter en stund. Hilary är kvar på sjukhuset men kan nu klara sig utan njurdialysen vilket låter som ett framsteg. Vi ska träffa både henne och Hilary när vi åker över till London i slutet av november.

Anneli lagade god fläskfilé i ugnen och det blev vår första middag tillsammans på rätt många dagar.

Så fick ännu en vän till mig, Mattias, syn på något som mycket väl kan ha varit en mycket ljusstark meteor. Cirka klockan 19.05 siktade han den genom fönstret i sydlig riktning. Så här skriver han: ”Tänkte bara meddela en schysst observation jag gjorde precis. Satt och kollade på TV, och såg helt plötsligt ett väldigt skarpt orange ljussken på himlen. Var först övertygade om att det var fyrverkerier, men det försvann på mindre än 1 sek.”

Själv får jag aldrig se något. Kanske det beror på att jag alltid sitter framför datorn…

Klockan är 00.45 och jag stänger av.

Loading