Sen start

Det blev en sen start på dagen eftersom jag jobbade över i natt och inte kom i säng förrän efter 03. Så jag har mest hunnit med att få undan lite post och läsa lite. Bland annat kom Eddie Bullards bok ”The myth and mystery of UFOs” med posten i dag och den kommer säkert att ge mycket intressant läsning i vinter. Över 400 sidor med liten stil och med några lätträknade illustrationer. Bullard är en mycket kunnig skribent som jag har stor respekt för.

Stoppade i mig lite färdigmat framför ett avsnitt av Simpson’s, tog ner och hängde tvätt och så var det inte mycket mer innan det snart är dags att gå till bussen.

/…/

Ringde och grattade Kicki Linni, ännu en gammal arbetskamrat från Kurirentiden. Och hon verkade bara må bra och trivas med livet. Hade gått en sex veckor lång kurs i Åhus som hon varmt rekommenderade. Och visst lät den lockande, men var ska jag hitta sex veckors ledighet någonstans?

Jobbkvällen färgades av att ytterligare två svenska soldater skjutits, men klarat sig den här gången, under patrullering i Afghanistan. Jobbade ihop med Staffan som vanligt och det blev väl en helt okej rapportering där vi fick loss några detaljer före andra medier.

Händelserna i Afghanistan gjorde också att vi kom iväg sent till maten. Matsalen på DN hann stänga så det blev La Barca i dag igen, den här gången pizza. Tills dess hade jag livnärt mig på en brödbit och ett äpple som skänktes av vänliga arbetskamrater på pappret, Nina och Monica. Mia kom över med en påse svamp också som tack för att hon fått låna en kompass under älgjakten. En del av den påsen ska omvandlas till omelett i morgon.

Loading