Föredrag i Stockholm

jordstralarna1011

I dag har jag suttit ett par timmar och förberett mitt föredrag som jag ska hålla på Jordstrålningscentrum på Kammakargatan 56 i Stockholm. Det blir ett långt föredrag uppdelat på två olika delar där det ena behandlar ufo och det andra tar upp fenomen i naturen. Jag börjar vid 18.45 för dem som vill komma.

Eftersom det är min första lediga dag efter ett femdagarspass har jag också försökt att hålla undan lite papper och få ordning på skrivbordet. Ett ständigt pågående projekt som antagligen är dömt att förloras.

Jag tog mig in till Kammakargatan och Tempelriddarordens lokaler där Jordstrålningscentrum håller sina möten tillsammans med Anneli som skulle träffa en kompis, gå på teater och äta en bit efteråt. Hittade faktiskt en parkering bara runt hörnet trots att området är notoriskt svårt att hitta parkeringsplats i. Under tiden hade Anneli fått hjälp att bära in mitt pick och pack.

Det kom 50 personer för att lyssna och jag hade laddat hårt eftersom Eva Svensson bett mig att prata länge med paus emellan. Så jag körde två timmar om ufo och en timma om naturfenomen. Fick korta båda för att över huvud taget hinna med. Många frågor och en trevlig publik där bland andra min före detta arbetskamrat Birgitta Hallert och hennes man, som kände Allen Hynek på sin tid då han bodde i Evanstone, dök upp. Mannen lovade att leta rätt på lite bilder från den tiden samt att sätta mig i kontakt med Hyneks son som han själv hade en del kontakt med.

Per-Uno Fransson var där och jag bad honom ta några bilder, en av dem ser ni här ovan. Per-Uno anser sig stå i kontakt med utomjordingar och kunde bland annat berätta för mig att två befunnit sig intill mig nära scenen och ett par andra ute i publiken för att kolla in reaktionerna på mitt föredrag. Dessutom fanns ett par flygande tefat ovanför byggnaden. Man får väl tacka för uppmärksamheten! Senast Per-Uno och jag träffades, i början av 90-talet, såg han bara en utomjording intill mig. Tydligen har jag kommit upp mig en del sedan dess.

En man berättade för mig hur han känt och talat med sju utomjordingar i sin trädgård. de kom till jorden för att ta hand om sina barn som bodde i ett träd i närheten där de, om jag fattade saken rätt, växte upp innan de togs tillbaka till sin hemplanet. En annan gav mig goda råd i hur man undersöker sädescirklar som är avtryck från landande tefat. Men tefaten måste landa försiktigt sa han eftersom de så lätt kunde få skador annars.

Nu fanns det de som ställde vanliga frågor också och flera av dem var riktigt bra. Märkligt nog fanns det de som inte kände till Area 51 när jag berätta om det men jag tror att publiken var lite annorlunda i kväll jämfört med andra föredrag som nog är lite mjukare än mitt faktaspäckade. En man sa också att ”ängladamerna” inte var på plats och med det menade han kvinnor som med himlande ögon och gapande munnar trodde på alt de fick höra sa han.

Nå, jag hade en trevlig kväll i alla fall.

Framåt 22.30 ringde jag Anneli och plockade sedan upp henne utanför McD på Sveavägen där jag också passade på att få en Big Mac inköpt. Kvällens mat i övrigt bestod av två mackor med ost och gurka som jag petade i mig efter föredragens slut. Väl hemma tog jag en kall öl, en alldeles för söt Löwenbräu Oktoberfest, och satte mig i soffan en stund. Sedan blev det mejlsvarande till klockan 01.

Per-Uno Fransson såg att det fanns fyra utomjordingar och två flygande tefat i och utanför lokalen när jag höll föredrag.

perunoochcs10

Loading