Londonförberedelser

Pratade en bra stund med Anders på Schenker som sköter om transporten från London. Alltså, det är han som koordinerar och beställer lastbilstransporten från Lewisham när vi väl har packat allt ufomaterial i lådor. Vi pratade om liv i rymden, om AFU och hur vi jobbar i säkert tjugo minuter. Anders lovade att ge oss ett så bra pris som han någonsin kunde vilket låter bra.

Har också jobbat lite mera med Contact-materialet och varit ute en sväng för att köpa en ny remsa så att jag kan åka till jobbet.

Pratade med mamma som har väldigt ont och det räcker inte med den smärtlindring som hon får just nu. Bara att hoppas att det ska bli bättre snart. Jag lider verkligen med henne.

På jobbet skrev jag en blogg om ”missilen” eftersom den DN.se-artikel som låg ute sedan tidigare inte var korrekt. Men först var det medarbetarsamtal med chefen, vilket var givande och trevligt, men också fika i form av jordgubbar och vetekrans för att fira Anders och Lennart som båda fyller år i dag.

Det blev en himla massa andra småsaker att skriva om. Bland annat om ett hus som (inte) hade rasat. En man som passerat en riven kåk trodde nämligen att huset hade rasat nyss. Men så var det inte.

Loading