Bra pris på transporten

Sent i går fick AFU priset på vad Londontransporten kommer att kosta. Alltså hur mycket transportföretaget Schenker kommer att ta för att köra närmare fem ton ufomaterial till Norrköping. Och Anders, som jag pratade med i går, höll verkligen sitt löfte. Det pris vi fick klarar vi att betala utan några stora problem vilket känns skönt. Det blir faktiskt dyrare för mig och Anders Persson att ta oss med färja till och från Storbritannien.

På vägen till jobbet ringde jag och gratulerade Inga-Lill Wallin som egentligen fyllde år i går men som då inte gick att få tag på. Inga-Lill var länge ordförande i Stockholms UFO-förening och kanske mest känd för sitt arbete med att undersöka Marteboljuset på Gotland. Något som hon lagt ned oerhört mycket tid på och som resulterade i en bok. Hon verkade må bra och var glad över att ha blivit mormor igen på gamla dagar.

På jobbet blev det faktiskt rätt mycket skrivet även fast det var en lugn nyhetskväll. Skrev bland annat om att det teleskop som ska ersätta Hubbleteleskopet, Webbteleskopet, blir 10 miljarder kronor dyrare än beräknat. Vilket är rätt mycket. Man undrar ju hur duktiga Nasa egentligen är på att beräkna ett projekt. Inte särskilt bra uppenbarligen.

Gick och åt med Staffan (äntligen tillbaka igen) och L-O på La Barca. Det blev en hamburgertalrik efter det att jag skrivit en lång artikel om McDonald’s hamburgare på DN.se. Läs den om ni vill veta vad som är sant när det gäller myten om att McD:s hamburgare aldrig ruttnar.

Har också suttit ytterligare en timme i källaren och sorterat Contact-rapporterna. Lär bli en timme till i morgon. Suck.

När jag kom hem sent i natt var Niklas uppe och såg på teve. Satte mig hos honom en stund innan jag törnade in.

Loading