Tidningen i Västerås

I dag ligger både UFO-Aktuellt och den norska tidskriften UFO hos Håkan Ekstrand i Västerås för honom att slå ihop och göra en kvalitetsgranskning av. Så snart kan vår gemensamma tidskrift vara på väg till tryckeriet i Baltikum och sedan till prenumeranterna.

Ringde och pratade med mamma som hade besök av kusin Ragnhild i Hassle. Mamma ville inte vara där, det gjorde hon klart. Jag ska åka ned till henne på torsdag och se vad jag kan göra. Det är inte roligt att hon redan från början bestämt sig för att inte gilla den vårdanläggning som hon kommit till men jag kan förstå henne. I Mariestad kände hon alla och det var nära till alla vänner som ville komma för att hälsa på.

Ringde Ole Jonny i Oslo och berättade att tidningen nu var på väg att bli klar innan jag åkte till jobbet. Pratde med Håkan Ekstrand som sett en ljusstark Geminid i morse när han åkte till jobbet och senare på kvällen med en man söder om Stockholm som efter 20 i kväll hade sett en ljusstark meteor även han. Lite fel tid för en Geminid, men ändå.

På jobbet fick vi som inte kunde gå på julfesten i kväll tallrikar med lite kallskuret och en julmust. Halvtrevligt. Skrev om Assange och intervjuade hans advokat på en knastrig mobil från London innan det var dags att intervjua en av säkerhetspolisens kommenderingschefer i utredningen kring självmordsbombaren i Stockholm, Anders Thornberg.

Loading