Granen och sydliga ufon

Förmiddagens viktigaste uppgift (som jag fått av Anneli) var att bära upp granen från källaren, peta ner den i julgransfoten och se till så att den kom på plats i storarummet. Med pojkarnas hjälp så lyckades detta och nu i kväll fick jag rapport om att de också hade klätt den alldeles själva. Snyggt jobbat!

I övrigt har jag sagt upp mammas prenumeration på Mariestads-Tidningen samt betalat en del av hennes räkningar. Har också hunnit skriva en del julkort men bara kommit till bokstaven H vilket visar hur kraftigt efter jag är i år. Åkte iväg till Handlar’n och hämtade ett paket från Bokus som ska bli julklappar och pratade en stund med den bedrövade föreståndaren som fått veta att Posten inte längre vill ha honom som ombud. Det var en stor artikel om detta i lokaltidningen och jag blir så himla förbannad på Posten som alltid gör allt den kan för att försämra servicen.

Fick också ett stort paket inslaget som julklapp från UFO-Sveriges kryptozoologiexpert Richard Svensson som ser riktigt spännande ut. Ska öppnas på julafton.

På jobbet försökte jag skriva en blogg om att Nya Zeeland nu lagt ut sina drygt 2.000 sidor med tidigare hemliga ufoundersökningar på nätet i dag. Men vårt nya bloggverktyg ville inte låta mig göra detta så det fick bli en artikel istället. Tidningen The Dominion Post har lagt ut dokumenten på ett mycket snyggt och lättläst sätt och dessutom, till skillnad från de flesta andra myndigheter, har nyzeeländarna inte tagit bort namnen på observatörer och militärer. Jag har ännu bara hunnit kasta ett öga på dem.

Dagens måltid intogs tillsammans med Staffan på La Barca som var rätt öde om det inte varit för oss.

Loading