Julhandling

grabbarnahandlar101223

Satsade någon timma på att skriva julkort i morse innan det var dags att ge mig iväg till en stunds badminton med Stefan Roslund i Spånga. Och det var skönt både för kropp och själ att få rensa tankarna och springa sig trött medan bolluslingen for som den ville över (eller i) nätet. Av någon outgrundlig anledning lyckades jag vinna matchen efter ett förlorat första set.

Sedan var det bara att ringa pojkarna så att de kom upp ur sängen eftersom jag visste att åtminstone Niklas ville hänga med mig för att handla en julklapp. Till slut blev det så att vi åkte alla tre till Vällingby där vi försökte hitta skjortor till grabbarna, en present till Anneli och lite annat smått och gott. Niklas köpte en julklapp till Markus som efter en stund, med viss hjälp av oss, också köpte en till storebror. Jag investerade dessutom i ett gäng julkort som nu ska skrivas lite i efterskott. Matintaget blev några hastiga korvar i den bistra kylan på Vällingby torg.

Dagen före julafton brukar vara en lugn nyhetsdag men årets upplaga bjöd på fortsatt väg- och tågkaos, en misstänkt bomb i tunnelbanan i centrala Stockholm samt flera otäcka olyckor. Det blev trots allt en hel del att göra även om jag och Staffan hann gå ned på Rosa drömmar och äta med vår gamle arbetskamrat Mats Sjöberg som bor på Essingen.

Men nu är det slut för några dagar. Och det ska bli skönt.

Markus konstaterar att det inte är så roligt att vänta på brorsan som provar kläder.

grabbarnaibyebaset101223

Loading