Slappardag

När jag vaknade vid halv elvasnåret hade det snöat ännu mer och det var bara att ge sig ut för att skotta loss bilen så att vi skulle kunna åka till bio i Jakobsberg senare på eftermiddagen. Annars startade jag och Anneli lite löst med frukost medan pojkarna fick sova en stund till. Efter en stund kom Eva och Peter förbi och tackade för sällskapet från i går.

Nyårsdagen brukar ju inte direkt tillhöra de mera aktiva dagarna på året och så blev det också i år. Lite teve, några avsnitt Simpsons från en julklappsbox och så ”Narnia” (i 3D-version) med hela familjen. Vi har sett de övriga i serien så det är ju bara att gå när det kommer en ny precis som med Harry Potter. Det var skönt att sitta ett par timmar i biomörkret med en påse bilar och ta det lugnt.

Hemma igen betedde sig teven lite underligt så jag klättrade upp på taket och skottade mig fram till parabolen ifall det var den som snöat igen. Taket öververandan visade sig vara täckt med mellan en halv meter och upp till en meter snö så jag skottade så mycket jag kom åt, men en hel del återstår trots allt. Nu var det nog inte snön som ställt till bilden för den kom tillbaka innan jag ens hade hunnit fram till parabolen men väl där fanns det en hel del snö att ta bort så nu är det gjort i alla fall.

Både Anneli och jag är fortsatt förkylda, Anneli värst med hosta och elände. Själv kan jag se ljuset i tunneln även om näsan var ordentligt täppt under större delen av dagen.

I kväll har jag försökt svara på en del pappersbrev och mejl. Hade egentligen tänkt bada bastu men det hanns aldrig med. Får nöja mig med värmen från datorn.

Loading