DN-träff och annat

Det blev upp i ottan igen eftersom jag i ett svagt ögonblick lovat att köra Markus och kompisen Emil till tävlingen i Vallentuna så klockan 07 rullade vi iväg dit och var framme i god tid så att grabbarna kunde förbereda sig lite innan det var dags att gå ut. Men det gick inte så bra för någon av dem när tävlingen väl var klar och jag fick åka och hämta dem igen. Markus gick tio slag sämre i dag än han gick i går då han var här och tränade och ungefär lika illa gick det för Emil.

Själv satt jag och jobbade lite med UFO-Sverige-saker, ringde till Steve i Skellefteå som är den jag jobbar tillsammans med för att planera undersökningen i Norrbotten. Det återstår en hel del saker som måste planeras och införskaffas innan den undersökningen kan bli färdig att sättas igång. Pratade också med filmarna och bad om hjälp att få en del av intervjun vi gjorde med Bo och Liz i måndags i mpg3-format så att vi kan visa den för eventuella intresserade som kan vara sugna på att följa med upp och jobba med projektet.

Ringde Boris Jungkvist och pratade en stund. Det var flera månader sedan vi hade kontakt. Han lät pigg men synen var sämre än tidigare. Boris har ju drabbats av samma gula fläcken-problem som in mamma hade och har nu svårt att klara sig själv. Så till hösten ska han flytta till ett äldreboende för att få mera hjälp. Vi bestämde i alla fall att ses i sommar för att kika på lite material som han har kvar hemma.

Klockan 15 var jag rätt slut så jag la mig och sov trettio minuter. Det har varit några korta nätter. Sedan kom Anneli hem och vi hann i alla fall ses en stund innan jag gick till bussen för vidare transport in till stan och DN:s journalistklubbs lilla samling nere vid Hornstull. Efter lite mat och prat på Black and Brown blev det mera prat på Strand nere vid vattnet. Där var det en hel del arbetskamrater från hela DN, några som inte längre jobbar kvar (som Åsa och Karl på bilden nedan) och ett gäng DN.se-folk där flera gick tidigt eftersom de skulle jobba i ottan i morgon.

Det blev en riktigt trevlig eftermiddag och kväll som jag bröt upp vid 23-tiden. På tåget hem spydde en kille rakt ut på golvet så vi fick utrymma vagnen och gå till nästa. Pratade med Håkan E på vägen och sedan blev jag upplockad av Anneli i Vällingby vilket var skönt.

Niklas, som varit på Stadion och lyssnat på Foo Fighters kom hem vid 01 och var mycket nöjd med konserten men trött i benen efter att ha stått upp i sex timmar. En Foo Fighters-tröja för 250 spänn blev det också som minne från en riktigt bra konsert. Ni kan se en nöjd grabb på bilden längst ned.

Karl Dahlén, i mitten, jobbar just nu på ett bokprojekt som låter riktigt spännande. Åsa och Tina flankerar. I bakgrunden Micke Bondesson.

klubbtraffen11

Undertecknad och arbetskollega Boss K fångade i vimlet.

klubbtraffen11_02

Marcus B försökte fotografera mig vilket inte visade sig så lätt.

klubbtraffen_03

Niklas på Foo Fighters på Stadion.

foofighters110622

Loading