Från bussen

Eftersom min gamla Nokia till slut ansågs ha gjort sitt av företaget i går fick jag en Iphone 4 istället och den har ju både för och nackdelar. Fördelarna är den fina uppkopplingen vilket gör att jag med enpekfingervalsen kan skriva detta från bussen. Nackdelarna att det inte finns ett headset med mik som passar till den. Men förhoppningsvis lyckas någon firma lösa den saken inom en inte allt för avlägsen framtid.

Niklas och Anneli har åkt till Mariestad för att Niklas ska börja sin praktik på Skaraborgs Läns Allehanda på måndag så nu är jag och Markus ensamma ett par dagar.

Väl på jobbet har jag skrivit om hur högerextremister demonstrerat och blivit attackerade i Stockholm, intervjuat en av innebandyspelarna som skadades i gårdagens bussolycka och skrivit en blogg om Orion och månförmörkelsen. Och så saknar massmördaren Anders Breivik sina datorspel. Och som vanligt lite annat.

Besöket på La Barca blev pizzarelaterat med en Calzone som val. Smakade utmärkt och som vanligt är pizzorna där stora som halva bordet vi sitter vid. Och så satt vi där och pratade en stund, jag och The usual suspects L-O, Bosse och Staffan. Våra små middagssittningar på kvällen är viktiga avbrott. Maten brukar vara bra men det är den sociala samvaron och avbrottet från att sitta framför datorskärmarna som är väsentligast.

När jag kommer hem i kväll så är det tomt i huset. Niklas och Anneli är ju hos mormor medan Markus stuckit iväg till kompisar på fest och sover över, vilket han messade mig om.

Loading