Tidig morgon, Aftonbladet och podintervju

fritte160621cs
Vaknade 05.20 och kunde inte somna om trots att jag gick och lade mig 00.30 i natt. Men så är det med tidsomställningar, de kan slå på de mest underliga sätt. Satte mig vid datorn och jobbade lite med bilderna från USA och lite annat tills Markus kom upp vid 07.30 för att göra sig klar att gå till jobbet på golfbanan.

För min egen del var det 07.45 som gällde, då skulle jag vara med i Aftonbladets morgonsändning i deras teve för att prata om filmen från Malmö – alltså den som föreställde ett flygplan med kondensstrimma. Men det drog ut på tiden och först en minut efter 08 var det dags och då blev det superkort, kanske 90 sekunder, på grund av en direktsändning presskonferens som hackade en stor bit av min tid.

Nå, så kan det bli ibland.

Populärt med kstrimmor just nu. Vimmerby Tidning hade en bild på två strimmor och en linsreflex som en läsare skickat in i dag. Många som kommenterat artikeln är inne på samma förklaring vilket är bra. Ni kan själva se hur det bildas en grön reflex i lnsen på kameran när man riktar den mot en stark ljuskälla på min bild här nedan.

Strax före 10 drog jag och Anneli till Ikea för att köpa en Billyhylla och några lådor, till Bauhaus för lite Husfix till en trasig vägg och till NetOnNet för att köpa pärmar. Otroligt nog klarade vi av det hela, från dörr till dörr, på 50 minuter.

För 11.30 så väntade jag podintervjuaren och komikern Fritte Fritzson som skulle göra en intervju med mig om ufo och UFO-Sverige.

Och då blev det bättre och roligare. Vi satte oss i soffan en trappa ned och körde i drygt 50 minuter tills Fritte var nöjd. Slutresultatet ska bli cirka 45 minuter. Ni kan se oss på bilden här ovan. Fritte driver podden ”Allt du velat veta” där jag alltså varit med en gång tidigare och pratat sekter.

Den här gången var det alltså ufo och jag fick möjlighet att berätta om en del intressanta fall och varför jag själv engagerar mig i detta fenomenkomplex.

Efteråt åt vi Annelis goda lax i ugn med färskpotatis och smarrig sås!

Och så har ett mystiskt ljud i Falun den 10 juni fått sin förklaring genom UFO-Sveriges arbete. Läs om det på vår webbplats. Det är så här vi ska jobba. Bra information ska ut på sajten i form av text, bilder, ljud och film. Här kan vi bli hur bra som helst och med säkerhet locka många nyfikna.

Billyhyllan som inköptes tidigare i dag har jag satt ihop och Anneli har fixat ett par småhål i betongväggen nere i källaren inför leveransen av vår nya frysbox i morgon. Jag har också fortsatt sortera grabbarnas gamla skolpapper, kastat en hel del och sparat annat i de lådor som vi också köpte på Ikea.

Tittade på lite EM-fotboll också efter att jag och Anneli ätit tacos. Markus dröjde eftersom han stannade på banan efter dagens jobb med knattelägret. Och då slog tröttheten till, höll knappt på att kunna hålla ögonen öppna. Men, det gick och nu är klockan 00.30 och det känns helt okej igen. Hoppas bara få sova lite längre än till efter 05 i morgon bitti…

Fick flera kul tips på läsning under kvällen. Bland annat en rapport från USA om en MIB. Men jag är lätt skeptisk. Kan inte en person klädd i svart regnkappa få vara ute och gå utan att pekas ut som en Man in black?

Det har varit en del annat också men det är dags att sova. I morgon kommer nya frysen mellan 08 och 13. Säkert 08…

Jag med på Skype i Aftonbladets tevesändning i morse.
aftonbladet1606teve
En linsreflex som jag själv skapade genom att rikta kameran mot solen. Här syns även en kstrimma.
Linsreflex2
Och en krullig kondensstrimma som jag plåtade söder om Jönköping den 22 januari 2011.
knollrigstrimma1606cs

Loading