Kort natt

Upp 04.33 efter en kort natt. Tror inte att jag somnade förrän efter 01 och sedan vaknade jag flera gånger. När jag gick upp för att dricka vatten kvart i tre så lyste det på båda grabbarnas rum och där satt de och spelade WoW. Jag blev inte så värst glad och senare i dag fick de sig en uppsträckning. Vi hade kommit överens om att de skulle spela högst en timme per dag vilket de bröt – nu igen.

När jag väl kom upp på riktigt så kände jag mig konstigt nog inte särskilt trött. Bredde mina mackor, duschade och gick ut till taxin. På jobbet satt redan Ossi som det nästan är omöjligt att komma före – om han inte försover sig förstås. Det har ju hänt.

Dagen blev lugn och jag hann svara på en del mejl mellan artiklarna. Fick en julklapp av chefen Charlotta (det fick alla andra också) och en en liten trevlig julhälsning. Pep iväg ensam på lunchen till Lilla Asien som hade utökat buffén med bläckfisk och räkor också. Mycket bra! Slank in på bolaget och köpte Jämtlands julöl som Håkan rekommenderat men också några andra spännande märken. Återkommer om dem senare i veckan.

På vägen hem somnade jag på bussen tio gånger och var nära att glömma trycka på knappen.

Hemmavid blev det käk innan jag fortsatte storstädningen i källaren. Nu är det barnens skolpapper som ska fixas i ordning och det gick rätt bra faktiskt. Har också hunnit skicka iväg två bilder på författaren Peter Nilson som en dam ville använda till ett häfte om honom plus att jag har haft ett långt mejlutbyte med min atagonist Håkan som kanaliserar budskap från rymden. Vi är inte överens.

Nu ska jag sova.

Loading