Granen kläs

Bild
Så var det dags att plocka in granen från garaget och hänga en massa kulor och annat pynt i den. En tradition som barnen gärna deltar i. Årets gran är lite mindre än tidigare årgångar vilket är bra eftersom vi nästan alltid har fått klippa av toppen för att få upp den. Men icke i år.

Medan vi klädde den så rullade Roxy Musics London-konsert från 2001 på dvd vilket var hur trevligt som helst även om grabbarna tycket att den var ”sådär”. Suck!

Har också fortsatt mitt stora rensningsprojekt i källaren och lastade bilen med en massa gamla vätskor och målarfärg plus en hög elektriska prylar och sladdar som jag och Niklas åkte till tippen med. På eftermiddagen, då Anneli var ute med en kompis, fortsatte jag och gjorde i ordning på en hög gamla papper från barnens skolgång som jag fixade in i pärmar eller kastade om de inte var så intressanta.

Efter Annelis andra utflykt för dagen, den här gången till en cittrakonsert där Inga-Lill från Stockholms UFO-förening deltog, så hade jag kokat potatis, stekt prinskorv och skurit upp gravlax som väntade när hon kom hem. Grabbarna älskar gravad lax vilket vi gör allihop. Till maten drack jag en god real ale som jag köpte i England i höstas, en Hobsons Postman's Knock som var god och passade utmärkt till maten.

Över huvud taget har det varit en lugn dag med lite kortspel (jag sopade rent i Chicago med fyrtal på sista handen), Simpson's och pyssel hemma. Precis som det ska vara så här års. Nu är taxin beställd. Uppstigning 04.33.

Så ser den ut när den är färdigklädd.
Bild

Loading