Bokjobb, besiktning och intervjuer

Bilen på Carspect.

I dag var det dags att besikta bilen och den gick igenom utan större problem. Enda anmärkningen var en trasig bromslampa i bak och det var inget som krävde ombesiktning. Men jag körde i alla fall direkt till Motordepån och fixa det eftersom jag vill ha bilen i bra skick.

Har också ringt och ordnat hyrbil på Hertz då vi ska ha in vår bil för att fixa en plåtskada sedan i vintras. Mest kosmetiskt men återigen så vill man ju ha sina grejor i bra skick. Och det kostar ändå inte så mycket.

Större delen av dagen har jag ägnat åt att jobba med nya upplagan av ”Mötet i gläntan”. Bland annat har jag intervjuat folk på Ängelholms kommun och en medlem i Engelholms vandrarförening. Långa och bra samtal där jag även fick hjälp med en del bildmaterial och i min tur kunde hjälpa till med andra saker.

Fick också en påringning från ”Morgonpasset i P3” som jag ska vara med i 08.40 i morgon där vi gick igenom vilka olika ämnen det kommer att handla om. Förutom ufo blir det hemliga sällskap som ska avhandlas.

Gjorde en kortare utflykt till Ljusexperten i Jakobsbergs centrum eftersom min lampa över en av bokhyllorna på kontoret har pajat helt. Givetvis fanns det ingen likadan modell kvar längre utan jag fick t en som inte var helt perfekt men tillsammans med Anneli fick jag dit den och passade också på att damma på en plats som inte sett en dammtrasa på länge.

Senaste Historiska brott & mysterier.

I dag fick jag det senaste numret av Historiska brott & mysterier i brevlådan och där skriver jag om polismannen Alan Godfreys möte med en märklig farkost i november 1980.

Kvällens mat.

När kvällen närmade sig började Anneli fixa med tacos och jag och Markus hjälpte till lite på slutet. Tacos är alltid ett bra alternativ till kvällsmat och så var det även i dag. Svårt att bli trött på dem men lätt att bli mätt av dem.

Hade tänkt jobba klart med Gläntan-boken i kväll men så blev det inte. Jag och Håkan har lite strul mellan våra olika program och det känns allt mer att vi måste göra något åt detta.

Istället hjälpte jag Rickard som håller i UFO-Sveriges butik att plåta av en del varor som han ska erbjuda där och sedan bar jag och Markus ut lådorna med dem till bilen. För nu får de följa med till AFU där Rickard får hämta dem vid tillfälle.

Avslutade dagen med att se på teve med familjen. I morgon ska jag upp tidigt.

 147 total views,  4 views today