Viktigt mejl, Coop och Ylva

Ny kokare inköpes.

På förmiddagen satt jag vid datorn och skrev några viktiga mejl, ett av dem till en man i USA vars pappas efterlämnade arkiv AFU har tagit hand om. Jag skrev till honom redan för ett år sedan men fick inget svar, nu svarade han med vändande epost! Han fick en kopia av AFU:s senaste årsredovisning och en fråga som jag hoppas att han ska svara positivt på. Vi får se. Det svaret har inte kommit ännu.

Skrev också ett brev till Loren Gross som vill ha lite hjälp av AFU, men där tar våra brevutbyten desto längre tid eftersom det rör sig om fysiska brev då Loren inte har någon epost.

Klockan 12 stod jag på badmintonbanan med Stefan och det gick trögt för mig eftersom jag kände att jag inte hade den kondis jag borde ha. Har suttit för mycket och rört mig för lite sista tiden. Så första set vann jag och gjorde en heroisk upphämtning i andra men det blev däng till slut i alla fall: 15–9, 12–15, 8–15.

På vägen hem stannade jag till på Motordepån eftersom Anneli hört av sig dit då stenskottet inte blivit så bra lagat. Något mekanikerna där höll med om och gjorde om det hela. Så nu ser det bra ut!

Hos Ylva.

Lunch hemma och sedan ut båda två. Landade hos Ylva som hade packat två kassar med böcker som jag kan sälja för AFU:s räkning och så försökte vi hjälpa henne med ett datorproblem men gick bet. Ibland blir man bara så trött.

Har hjälpt Allers med några bilder till som de ville ha till sin intervju med mig och det var de nöjda med. Och Felix med en del uppgifter till en text han ska läsa in till dokumentärserien.

Nästa stopp blev Coop för att veckohandla men också för att köpa en ny vattenkokare då den gamla börjat läcka vatten. Inte så dyr som tur var.

Vi är många som undrar när AARO:s nya rapporter ska komma men hittills har de lyst med sin frånvaro. Under tiden kan man konstatera att Pentagons ufokontor har löst tre fall som de publicerat på sin sajt. Inte så imponerande med tanke på de över tusen rapporter vi vet att de jobbar med.

Ett av de tre lösta fallen.

Ett av de lösta fallen kan ni se en bild av här ovan och det rörde sig om en satellitbild tagen i Sydostasien den 30 augusti 2017. En serie trekantiga och märkliga (till synes) föremål såg ut att flyga fram över vattnet. Men analysen visade att det rörde sig om nät för fiske som syns på bilden till höger. Alltså fisknät som ligger i vattnet.

Men den rapport som Dr. Sean Kirkpatrick skrev under i december 2023 strax innan han lämnade jobbet har inte dykt upp. Och på samma sätt har det varit med tidigare rapporter.

Hemma lagade vi kvällsmat och tittade sedan på den nya Anders Hansen-serien om våra personligheter. Snygg, informativ och spännande precis som programmen om hjärnan.

Loading