Dagsarkiv: 01 maj 2018

Mera Eurovision och affischer i Lund


I dag har UFO-Sveriges Mikael Karlsson affischerat om vår kommande riksstämma och utställning på olika platser i Lund. Som ni ser av bilden ovan så får vi draghjälp av Timbuktu 🙂

Själv har jag ägnat några förmiddagstimmar åt fortsatta förberedelser inför Eurovision. Ett fyrtiotal låtar, mycket att hinna lyssna på och skriva om. Ömsom vin och ömson vatten om man säger så. Men några finns det som är värda att rösta på.

Och så ringde vännen Bertil Falk som nu har lyckats plocka ihop 22 lådor material som han vill skänka till AFU!

På vägen till jobbet läste jag några kapitel i ett par böcker som jag behöver för mitt fortsatta skrivande av min egen bok. Hittade några roliga faktauppgifter som kommer att bli perfekta att använda.

Det blev en Trumpintensiv kväll på jobbet med flera vinklar på denne ständigt aktuelle man. Och så fick jag träffa min gamle kollega Conny Pettersson som hörde av sig med ett nyhetstips som han sprungit på när han skulle lämna in deklarationen. Conny dök upp nere vid stora ingången och så satt vi där och pratade en stund och jag hjälpte honom att föra över några bilder från sin kamera till min.

Men mesta tiden gick åt till olika utrikeshändelser även om jag också skrev om en mindre smart man som skulle fylla acetylengas i en sopsäck varvid det hela exploderade med en smäll som fick ett höghus att skada. Mannen klarade sig utan skador faktiskt.

Matpaus på La Barca tillsammans med en entrecôte.

Hann också sticka lite emellan med att lyssna färdigt på de sista låtarna i Eurovision. Men det återstår mycket skrivande innan jag är klar med förberedelserna.

En av artiklarna jag skrev handlade om hur Trump behandlar fakta. Och det är makalöst. Enligt en mycket noggrann genomgång av Washington Post har Trumpen, som vi kallar honom, vilselett eller farit med osanning i genomsnitt 6,4 gånger per dag sedan han blev president.

Få presidenter skulle komma undan med något sådant. Och dessutom kalla tidningar och teve för ”fake news” när han är värst själv.

Conny Pettersson.

 458 total views