Dagsarkiv: 07 mars 2019

Skrivardag med paus för Coop

När dagen var slut hade jag skrivit klart fem av 50 kapitel förutom det långa inledningskapitlet och förordet som ör klart sedan tidigare. Kändes helt okej. Men någon gång efter lunch övergick jag till att jobba lite mer med Mellot med avbrott för en tur till Coop Forum för att veckohandla.

Egentligen är det vad jag har gjort i dag. Ser inte så mycket ut när man väl sätter det på pränt men det tog sin lilla tid!

Boken växer alltså och jag har hittat på ämnen till 43 av de 50 kapitlen. Resten kommer nog att dyka upp i skallen efter hand. För 50 måste det bli och boken måste bli 128 sidor. Det är det omfång vi har beställt av tryckeriet.

Framåt dagen ringde min redaktör Andreas Nyberg och vi diskuterade deadline och lite kring omslaget. Just omslaget måste vara klart först, långt innan själva boken är färdigskriven Orsaken är att det ska kunna avbildas i diverse kataloger och reklam som måste tryckas innan boken är klar.

Fick ett samtal från Lödöse museum (lite oväntat) som undrade om de fick använda en bild ur boken ”Marteboljuset” om de kreddade Inga-Lill Wallin. Bilden skulle användas på Instagram i samband med ett tema om vandringssägner som museet arbetar med i samarbete med Västarvet. Och det sa jag ja till.

Pratade också med Håkan E om det sista korret till annonsen för UFO-Sveriges riksstämma i Uppsala den 27 april och nu är det bara för honom att slå ihop den svenska och den norska delen så kan UFO-Aktuellt gå till tryckeriet vilken dag som helst.

Framåt kvällen blev det ”Antikrundan” och sedan lite mera datorjobb. Och så en en tur på Facebook. Och så fick jag in en liten film från en kvinna i Kristianstad som ofta ser saker. En stjärna också den här gången. Sirius närmare bestämt.

Men tidigt i säng med en bok. Precis som Anneli.

 311 total views