Dagsarkiv: 04 november 2022

Försenad kräftskiva

Samlade!

I dag var det dags för vår mycket försenade kräftskiva med båda pojkarna och Ylva vid bordet. Och vi hade köpt såväl Vätternkräftor, från Vadstena, och lite mera vanliga Louisianakräftor. Och visst hade vi hoppats mycket på de svenska men de visade sig vara dränkta i salt och det slutade med att vi inte åt upp alla. Något som aldrig har hänt under en kräftsittning hos oss tidigare.

Riktigt synd eftersom vi de det trevligt i övrigt men paj som Anneli bakat och glass till efterrätt.

Innan vi kom så långt hade jag och Anneli städat hela huset. Vilket var bra eftersom vi får gäster också i morgon. I kväll sover båda pojkarna och Ylva över men i morgon får vi besök av Rigmor och Bezhad från Uppsala också.

Så mycket ufojobb blev det inte. Jag skrev ett långt mejl till damen i Virginia som vill skänka böcker till AFU för att hon ska ta reda på olika uppgifter från sin bank så att jag kan betala henne för de utgifter som hon kommer att ha när det gäller inköp av lådor och annat.

Jag skrev också till brittiska BUFORA som jag diskutera med när det gäller deras rapportarkiv och till Øyvind i Norge som ville ha pdf-filer på några sidor ur ett äldre nummer av UFO-Aktuellt.

Har också hållit kontakt med en journalistkollega på US News & World Report angående den rapport som den amerikanska underrättelsetjänsten skulle komma med i dag men inte heller han visste när den kunde komma att läggas ut och när jag skriver detta, några minuter för midnatt, så har den ännu inte synts till.

Jag har också haft kontakt med Jerome Beau i Frankrike som tackade så mycket för boken om AFU som jag skickade till honom för någon vecka sedan, nu hade den kommit fram. Jerome är en skicklig databashanterare och han undrade om AFU kanske kunde behöva någon hjälp från hans sida och det svarade jag ja på, men inte just nu. Nästa år kan det bli aktuellt.

Det var i alla fall trevligt att få hem grabbarna och Ylva på middag och vi hann prata om lägenhetsaffärer och nöjen innan vi landade i soffan och tittade på de sista två minuterna av damernas första match i handbolls-EM där de vann och sedan på Carina Bergfeldts pratshow där Henrik Dorsin glänste.

För de av våra föräldrar som är borta.

Anneli har sett till så att det tändes tre ljus för sin pappa Ingemar och mina föräldrar Lennart och Elsie på Järfälla kyrkogård. Vi tänker på dem!

I dag kom också Crazy Pictures senaste version av affischen för filmen ”UFO Sweden” som ni kan se längst ned i bloggen och jag är mycket stolt över att de har behållit mitt citat från ”Ghost Rockets” – ”Att tro är en sak. Att veta är något helt annat.” Stort.

Strax efter midnatt var det dags fört sängen också för mig.

Senaste affischen.

 123 total views