UFO-Aktuellt till butikerna

hellodnse430

I dag på förmiddagen kom Berndt Bartosch från Stockholms UFO-förening hit och hämtade de 190 exemplaren av UFO-Aktuellt som ska skickas ut till Presstop-butikerna. Berndt har hjälpt mig att köra tidningarna till distributören under flera år nu och det är verkligen en stor hjälp eftersom jag då slipper åka över hela stan för att lämna dem. Berndt är också en av de få som fortfarande utför ett aktivt jobb inom Stockholmsföreningen, vilket är tråkigt att behöva konstatera. Men trots utskick och försök att värva nya medlemmar är det mycket svårt och kanske är föreningen snart på väg att bli en ren undersökningsgrupp.

Själv har jag suttit en stund och filat på mitt föredrag i Örebro på torsdag. Det handlar om sekter och genomförs för ett slutet sällskap i en lokal i biblioteksbyggnaden. Anneli är hemma och jobbar i dag eftersom hon fortfarande är jättesnuvig och Markus ligger också för ankar i sängen.

I dag publicerades också den låååånga radiointervjun som red Ice gjorde med mig för ett par veckor sedan på deras hemsida. Den som vill kan lyssna på hälften gratis men vill man höra resten måste man logga in. Inte för att jag kommer att lyssna men en och annan kanske gör det.

Annars är det sista dagen med Robert som redaktör och sedan väntar väl Linnea tror jag. Det har ju varit en del inhopp på stolen intill mig sedan Åsa fick sparken. Inte så kul med detta hattande. Men jobbdagen blev helt okej med översvämningar i Australien och kravaller i Tunisien plus en lavinolycka i Frankrike där en svensk man dog som de tre händelser som tagit den mesta av min tid.

När det gäller Australien har jag suttit och lyssnat på radio från Brisbane en hel del. Där väntar man fortfarande på att de värsta vattenmassorna ska komma.

Och så brakade DN.se ihop under 45 minuter, först trodde vi att sajten var hackad men snart visade det sig att det var ett internt fel. Ni kan i alla fall se den syn som mötte många läsare mellan 21 och 22 i kväll. Inte så kul.

Här är jag fångad av Linnea.

claspajobbet11_01

Loading