Snö igen

När jag tittade ut genom fönstret i morse vräkte snön ner igen. Fick ta stora borsten för att få ren bilen och när jag var färdig hade den del som jag började borsta nästan snöat igen. Nå, det blev i alla fall till att åka till Spånga för att möta Stefan i badminton i årets andra match och precis som den första blev det en riktig holmgång. 1–1 efter två set och 14–14 i slutet av tredje. Men den här gången var det inga trista ramslag med efterföljande nätdroppare från Stefans sida så till sist kunde jag vinna med 17–15. En kul match med en hel del hyfsat spel. Det bådar gott.

Efteråt åkte jag till Jakobsberg och klippte mig och fixade en del ärenden. Kikade in på Burger King och smakade på en av deras whopprar innan jag styrde hemåt igen.

Har suttit en stund och gjort klart föredraget som jag ska hålla i Örebro i morgon. Det handlar om sekter och är för ett slutet sällskap. Har också fortsatt att göra i ordning på en del papper, skriva brev och svara på mejl. När Anneli och pojkarna kom hem så hjälpte jag henne med att skära wok-grönsaker i köket som vi sedan åt med pinnar och god aptit. Jag drack en Old Peculier som är en mycket trevlig britt.

Kvällen har gått i förberedelsernas tecken. Packat lite, letat rätt på saker som ska med och så har jag suttit och skrivit ner några stolpar som jag vill säga när jag står där vid mammas kista på fredag. Även om ord inte räcker till när någon har gått bort så vill jag i alla fall hedra min mamma med några av de minnen som jag har fått tack vare henne.

Till sist en liten ufosak. På mejlen har diskussionen gått kring en film där ett föremål ses passera månen. Men eftersom de flesta av oss (som inte bor i Frankrike) inte kunde se filmen, eftersom den var stoppad för tittande utanför landets gränser, så dröjde det innan någon faktiskt hittade en sajt som faktiskt hade analyserat den. Och då visade det sig att det ”mystiska” föremålet i själva verket var ett passerande flygplans kondensstrimmor. Värt att titta på även om ni inte kan läsa den franska texten: Kika här.

Loading